Zadruga

Parovi

Anabela angažovala najpoznatijeg producenta! Luna ulazi u muzički studio!

Anabela Atijas je angažovala najpoznatijeg producenta u regionu, Darka Dimitrova, koji je Cecinoj naslednici napravio dva hita. Luna Đogani ulazi u muzički studio odmah po izlasku iz rijalitija "Zadruga 2".

Anabela angažovala najpoznatijeg producenta! Luna ulazi u muzički studio! Screenshoot/InstagramLuna Đogani uskoro će izaći iz rijalitija „Zadruga“, a kako VIP magazin ekskluzivno saznaje, direktno iz studija u Šimanovcima ćerka Anabele i Gagija Đoganija ući će u muzički studio jer po svaku cenu želi da postane pevačica!

Luna Đogani najveću podršku ima u majci Anabeli Atijas, koja je već izabrala pesme za svoju naslednicu. Atijasova je angažovala Darka Dimitrova, najpoznatijeg producenta u regionu, koji je u velikoj meri zaslužan za uspeh Anastasije Ražnatović, a koji je sarađivao sa brojnim domaćim zvezdama. Anabela je iskeširala čak 20.000 evra za tri pesme koje će Luna snimiti u studiju popularnog Makedonca jer želi da njena ćerka nadmaši slavu i uspeh koji je postigla Cecina naslednica. Izvor navodi:

"Pre nego što je ušla u drugu sezonu „Zadruge“, Luna je postigla dogovor sa producentima rijalitija da joj honorar bude isplaćen unapred. Budući da mesečno dobija 5.000 evra, njenoj mami je već isplaćena pozamašna svota novca, a Luna i Anabela su se pre početka druge sezone rijalitija dogovorile šta će da urade sa tim novcem."

Izvor još dodaje da je Luna izrazila želju da snimi pesmu i postane pevačica:

"U tom periodu im je bilo jasno da će Lunina modna linija propasti i pre nego što je prošla jedna sezona, te su se mama i ćerka dogovorile kako da, ovoga puta, pametno investiraju novac od honorara. Luna je insistirala na tome da snimi pesmu koja će biti po uzoru na pesmu koju je snimila njena nekadašnja drugarica Anastasija Ražnatović. Međutim, Anabela nikako nije bila za tu opciju, pa je Lunu ubeđivala da je bolje da novac investira u nešto drugo. Posavetovala je ćerku da je najvažnije da se u drugoj sezoni „Zadruge“ predstavi u najboljem svetlu i da se na sve načine otarasi etikete rasturačice brakova i da će, kada to bude uradila, sve doći na svoje mesto. Objasnila je Luna da treba da se pokaže kao normalna i fino vaspitana devojka i da će nakon toga ponude za posao same dolaziti. Međutim, Luna je insistirala da želi da snimi pesmu.""Luna je pobeđivala na svim „Zadrugovizijama“, a od članova žirija uglavnom je dobijala pohvale na račun pevanja, ali i scenskog nastupa. Mnogi su konstatovali da Luna ima sluha, a tada je Anabela odlučila da je pravo vreme da njena ćerka krene njenim stopama i da uplovi u muzičke vode" - priča izvor za VIP magazin i dodaje da se Atijasova odmah bacila na pronalaženje saradnika.

- Anabelu su mnogi tekstopisci i producenti odbili, ali na kraju je došla do veoma popularnog Darka Dimitrova, koji u poslednjih nekoliko godina pravi samo hitove. Takođe, Darko je radio sve Anastasijine pesme koje su, za veoma kratko vreme, postale veliki hitovi. Anabela je predložila Gagiju da pozovu Darka, a Dimitrov je pristao da napravi nekoliko pesama za Lunu - otkrio je izvor i dodao da su oni izdvojili više od 20.000 evra da bi Luna imala hit.

Izvor blizak Anabeli još dodaje:

"Darko je trenutno jedan od najtraženijih, a samim tim i najskupljih muzičkih producenata. Za kratko vreme Dimitrov je uradio Luni pesmu i čim se „Zadruga“ završi, ona će ući pravo u studio da snima"
 

Anastasija Ražnatović: Ne fali mi galama!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>