Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 19. jun 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 19. jun 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 19. jun 2019. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Shvatićete da ste neke stvari prevideli i da je potrebno da promenite svoj pristup kako biste postigli željeni cilj. Bićete donekle demoralisani.


Ako ste u vezi, vaš partner neće uspeti da odgovori na sve vaše potrebe. Slobodni mogu da uđu u vezu sa nekim koga znaju iz komšiluka, ili preko rodbine.


Ukoliko ste na poslu sami svoj gazda, bićete veoma zadovoljni postignutim. U suprotnom, ne očekujte puno od današnjeg dana.

Nedeljni horoskop: Vage preuveličavaju, Blizanci se provlače kroz iglene uši...


Bik 21.4.-21.5.

Nešto u šta ste bili sasvim sigurni sada će vam izgledati potpuno drugačije. Imaćete utisak da ste požurili u svojoj proceni i napravili pogrešan izbor.


Ako ste slobodni, može vas zaintrigirati neko ko ima velike snove, ali stoji sa obe noge na zemlji. Oni koji su u vezi, primetiće da je njihov partner pomalo odsutan.


Bilo koji vid komunikacije tećiće otežano. Takođe, odnosi sa pojedinim kolegama mogu biti zaoštreni, što će se negativno odraziti na kvalitet vašeg rada.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Ljudi sa kojima budete dolazili u susret imaće utisak da ste “ustali na pogrešnu nogu”. Teško da će iko uspeti da zadovolji vaše današnje kriterijume.


Ako ste u vezi, moguće je da ćete se sukobiti sa partnerom oko nekih materijalnih pitanja. Slobodni neće imati interesantan dan na ljubavnom planu.


Pokušaćete da svoje ideje primenite u praksi, međutim, nailazićete na niz prepreka koje će makar privremeno osujetiti vaše poslovne planove.


Rak 22.6. - 22.7.

Značiće vam da u svemu imate saputnika, ali i sapatnika. Ipak, trudite se da što manje zavisite od drugih. Budite sigurniji u sebe i svoje sposobnosti.


Oni koji su u vezi, zameraće svom partneru na njegovoj tvrdoglavosti. Slobodni će se pomalo razočarati u osobu koja im se nedavno dopala.


Na radnom mestu sa lakoćom ćete obavljati svoje dužnosti. Ipak, imaćete utisak da biste bili još efikasniji kada biste imali odgovarajućeg poslovnog partnera.


Lav 23.7.- 22.8.

Osetićete veliki otpor prema svemu što se “mora”. U skladu sa tim, biće vam teško da ispunite data obećanja, kako u ljubavi, tako i u poslu.


Ako ste u vezi, partner će imati šta da vam zameri, s pravom. Oni koji su slobodni neće biti raspoloženi za nova poznanstva.


Možete zapasti u nezgodnu finansijsku situaciju pošto ćete imati tendenciju da trošite više novca nego što biste smeli. Na radnom mestu ćete biti prilično usporeni.
 

Vodič za zavođenje: Lavovi koketiraju, Strelčevi su iskreni, Ribe histerične...Devica 23.8. - 22.9.

Imaćete višak energije koji nećete znati da pravilno kanališete. Moguće je da zbog toga sebe dovedete u neke ne tako prijatne situacije.


Ako ste slobodni, možete saznati da postoji još neko ko je zainteresovan za osobu koja vam se dopada. Onima koji su u vezi, biće zabavno na ljubavnom planu.


Ako ste u prilici, iskoristite ovaj dan za odmor od posla. Bićete dekoncentrisani i brzopleti, zbog čega ćete verovatno praviti razne greške u radu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Za vas bi bilo najpametnije da ovaj dan provedete van kuće. Neće vam prijati atmosfera u domu, niti ćete moći da se pohvalite skladnim odnosom sa članovima porodice.


Ako ste slobodni, možete se zainteresovati za osobu koja ne pripada vašem krugu poznanika. Oni koji su u vezi, pomalo će izbegavati partnera.


Nećete biti zadovoljni baš svim dešavanjima na radnom mestu. Možete imati utisak da vaši kvaliteti nisu dovoljno cenjeni i da zaslužujete veću naklonost nadređenih.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete nervozni i razdražljivi. Najbolje bi bilo da se okrenete svom unutrašnjem svetu i svedete komunikaciju sa okolinom na minimum.


Ukoliko ste u vezi, vaš partner će se potruditi da se osećate voljeno. Slobodni će imati priliku da promene svoj status, ali će biti neodlučni da to urade.


Danas nije pogodan dan za uspostavljanje novih kontakata i ugovaranje poslovnih saradnji. Takođe, izbegavajte da povlačite bilo kakve rizične poteze.


Strelac 21.11.- 21.12.

Smatraćete da u mnogo čemu oskudevate i da je trenutno nemoguće da se osećate srećnim i ispunjenim. Nemojte biti prestrogi prema sebi, kao ni prema drugima.


Pokazivaćete znake nezadovoljstva emotivnim životom, bez obzira da li ste u vezi, ili ne. Potrudite se da sagledate širu sliku i budete objektivniji. Nemate baš toliko razloga za brigu.


Imaćete mnogo nedoumica kada je reč o vašem trenutnom zaposlenju. Možda budete razmišljali o prekidu saradnje. Ipak, period nije povoljan za donošenje takvih oduka.


Jarac 22.12.- 19.1.

Okolina danas neće baš najbolje reagovati na vas. Osetićete se neshvaćenim, ali se trudite da vas to ne dotiče previše i ne poljulja vaše samopouzdanje.


Ako ste u vezi, očekuju vas manje oscilacije u odnosu sa partnerom. Slobodni će biti vrlo zavodljivi i privlačni, ali neće želeti da se u ovom trenutku ikome potpuno prepuste.


Nemojte se preterano oslanjati na pomoć saradnika, ali nemojte ni odustajati od svojih poslovnih zamisli. Strpite se i sačekajte pravi trenutak za akciju.
 

Horoskop: Ogromna sreća tokom juna za ove znakove!

Strelac i Blizanci imaju najviše sreću u životu! Sve im ide od ruke!

Mesečni horoskop za jun 2019. godine!


Vodolija 20.1.- 19.2.

Može vas obuzeti osećaj nepoverenja u ljude koji vas okružuju. Nemojte donositi prevremene zaključke. Sačekajte da vam vreme pokaže šta je istina.


Ako ste slobodni, nećete biti naročito zainteresovani da promenite svoj ljubavni status. Zauzeti će sa partnerom ući u raspravu u kojoj će biti teških reči sa obe strane.


Imaćete dobre ideje, međutim, određeni sukobi sa osobama koje su na višem položaju od vas privremeno će onemogućiti realizaciju vaših poslovnih ciljeva.


Ribe 20.2.- 20.3.

Moguće je da će vas neki dugogodišnji prijatelj razočarati svojim postupcima. Ipak, nećete dozvoliti da vam danas išta pokvari raspoloženje.


Ako ste sami, a želite da upoznate nekog s kim biste mogli da uđete u vezu, biće dovoljno da uveče negde izađete. Zauzeti će se sjajno zabavljati u društvu voljene osobe.


Na poslu nećete uspevati da se sporazumete ni sa kim. Čak se može desiti da vam neko od kolega namerno pravi probleme, ali ćete nekako uspeti da ostanete ravnodušni.
 

Tri znaka horoskopa koja žive u uverenju da je najlakša osveta njihov lični uspeh!

Horoskop: Strelac - ličnost i karakter!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>