Zadruga

Parovi

Mračna tajna porodice Kulić! Dokazi su u policijskoj upravi PU Čačak!

Miljana Kulić, godinama je proganjala zvijezdu „Granda” Mišela Gvozdenovića, u koga je bila patološki zaljubljena. Malo ljudi zna da je Miljana Kulić sa svojom porodicom živela u Čačku gde i Mišel, ali retko ko zna zašto je morala da se preseli u Niš. Mračna tajna porodice Kulić! Dokazi su u policijskoj upravi PU Čačak!

Mračna tajna porodice Kulić! Dokazi su u policijskoj upravi PU Čačak! Screenshoot/Instagram"Ja sam nju tužio. Policija je izlazila na teren gde je ona mene uznemiravala, to je bila moja kuća u Čačku. Miljana je uz pratnju policije morala sa svojom porodicom da napusti Čačak. Dokazi su u policijskoj upravi PU Čačak - rekao je Mišel.

Sa druge strane Miljana je kao po običaju imala kontra priču u svoju odbranu i rekla kako je Mišel organizovao njenu otmicu gde su je odveli u šumu njegovi prijatelji i tamo je ostavili usred noći.
 

Zerina Hećo i Dado Glišić: Bili bi savršen par, a možda već i jesu!Mišel tvrdi da to nije istina i da se tako nešto desilo postojali bi dokazi u policiji, kao što on ima dokaze u PU Čačak.

- Još jednom kažem, nije važno šta kaže, nego ko kaže. Samo mali bezuman mozak kao što ga ona ima, može to da izmisli. Da je to istina, za to bi se već znalo, policija bi reagovala i ja bih odgovarao. Nema od toga ništa. To je čista glupost. Laž - rekao je Mišel.
 

Miljana Kulić poručuje: Učite na mojim greškama!Još strašnije saznanje o Miljani Kulić jeste da se pretvarala da je kćerka tadašnjeg premijera Mirka Cvetkovića, a toliko je poverovala u sopstvene laži da je na sve načine pokušavala da se približi nekadašnjem premijeru.

Miljana Kulić je umislila da je premijerova kćerka pa je time prijetila policiji i medicinskom osoblju na Klinici za zaštitu mentalnog zdravlja u Nišu, gde je jedno vreme boravila.

- Na njega se pozivala kad god bi bila privedena zbog uznemiravanja javnih ličnosti. Onda joj je kvrcnulo da se njemu lično obrati. Zvala je vladu i tražila sastanak sa njim - tvrdi izvor.

- Ne isključujem mogućnost i da je pokušala da stupi u kontakt sa mnom preko mojih saradnika, pa su je oni otkačili - rekao je Cvetković za Kurir.

Suzana saznala koliko će čekati na odgovore! Ja nisam žrtva nasilja! Nije me maltretirao!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Espreso

Povezane vesti:


>