Ostalo

Sme�no

FK Crvena zvezda predstavila novi šampionski paket Viber stikera!

Najtrofejniji fudbalski klub u Srbiji i omiljena globalna aplikacija za razmenu poruka predstavili 17 novih Viber stikera za obožavaoce “crveno-belih” širom sveta. FK Crvena zvezda predstavila novi šampionski paket Viber stikera!

FK Crvena zvezda predstavila novi šampionski paket Viber stikera! Promo



Ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu i najtrofejnijeg fudbalskog kluba u Srbiji obradovaće vest da je FK Crvena zvezda predstavila novi šampionski paket Viber stikera koji će oduševiti njene navijače i učiniti četovanje još zanimljivijim! Popularna “Marakana”, šampionski trofej, omiljeni navijački slogani i likovi trenera Milojevića, kapitena Savića, asova Pavkova, Borjana, Marina, Stojkovića, Boaćija, Bena i drugih krase drugo izdanje Zvezdinih izuzetno popularnih vizuala na Viberu. 

Prateći i poštujući želje svojih navijača, okupljenih i u okviru Viber Zajednice "FK Crvena zvezda"  rukovodstvo kluba omogućilo im je da sada svoju ljubav, osim na tribinama stadiona, mogu da izraze kroz deljenje likova njihovih omiljenih igrača, slogana i asocijativnih vizuala kluba sadržanih u drugom po redu paketu stikera na Viber platformi - koju koristi preko milijardu ljudi širom sveta.

“Drago nam je što nastavljamo uspešnu saradnju sa Rakuten Viberom, koja traje godinama. Verujemo da će i ovi stikeri doprineti velikoj aktivnosti naše zajednice na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka u Srbiji i regionu i da će naši navijači širom sveta biti još više povezani i ponosni na svoj omiljeni klub”, izjavio je Stefan Pantović, operativni direktor FK “Crvena zvezda”.



Osim toga što je omiljena aplikacija za razmenu poruka, Viber je od sada i raznovrsna platforma koja putem jedne od njenih osnovnih funkcija - Viber Communities (Zajednica) povezuje, okuplja i pomaže ljudima da se prepoznaju po srodnim interesovanjima, aktivnostima, emocijama i ukusima. Viber zajednica FK “Crvena zvezda” – jedna od najaktivnijih na dnevnoj osnovi u našem regoinu - već sada ima više od 60.000 članova, a ovaj broj će od danas samo rasti.

“Srećni smo što vidimo da su poklonici sporta rado prihvatili korišćenje digitalnih kanala kako bi svakodnevno primali informacije i bili u kontaktu sa svojim omiljenim timom. Veoma smo ponosni na ovu saradnju, jer je “Crvena zvezda” klub sa dugom tradicijom, ali u isto vreme i veoma moderna organizacija koja shvata i primenjuje najsavremenije trendove u komunikaciji. Njihova Viber Zajednica se ističe i šire od sportskih udruženja u regionu, i ovaj inspirativan paket šampionskih Viber Stikera predstavlja pravi poklon kluba i Vibera svim njihovim navijačima za njihovu privrženost i strast - gde god se oni nalazili na svetu – rekla je Daniela Ivanova, direktorka razvoja Vibera za centralnu i istočnu Evropu.

Viber stikeri FK Crvena zvezda biće besplatni i dostupni za preuzimanje širom sveta tokom naredna tri meseca!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>