Region

Svet

Region

Ubice mog oca 4 - nova sezona, nova dinamika i neka nova lica!

Počelo je snimanje popularne serije "Ubice mog oca 4". Scenaristi i glumci za sada ne žele da otkriju previše. Ipak nove epizode donose razrešenja nekih starih, ali i nove slučaje, novu dinamiku, zanimljive akcione i emotivne sene, kao i neka nova lica.

Ubice mog oca 4 - nova sezona, nova dinamika i neka nova lica! Screenshoot/Instagram



Pre nego što počne emitovanje, planirano na kanalu Nova S na jesen, pogledajte kako je protekao prvi dan snimanja jedne od najpopularnijih domaćih serija.

Prva klapa je pala, a nova sezona, kažu, donosi i novu dinamiku.

"Akcije će biti dosta, pošto smo tražili da ima malo više tih akcionih scena", rekao je glumac Marko Janketić.

 Da li publika da očekuje neko veliko iznenađenje?

"Uvek. Uvek da očekuje zato što, mislim, to i pisac tako zakuva, uvek se završi sezona sa nekim velikim znakom pitanja".

Četvrta sezona donosi odgovore na stara, ali postavlja i neka nova pitanja, a tu su i neka nova lica.

"Glavnu novu žensku junakinju koju imamo to je Boba Mićalović, na moje veliko zadovoljstvo, četiri godine se jurimo i konačno smo je najurili da igra sa nama i ona igra majorku policije", rekla je Nataša Drakulić, scenaristkinja.

Scenaristkinja nam otkriva i da Sloboda Mićalović igra načelnicu odeljenja za seksualne delikte, zbog čega će njena uloga imati posebnu težinu.

"Bavimo se ozbiljnom društvenim fenomenom silovanja, to je veliki problem koji postoji u našoj zemlji, od nekih 100 odsto slučajeva, 20 odsto ide u procese i onda pokušavamo da apelujemo na ljude i da se zakoni promene... tako da sa te strane mislim da će to biti značajan pomak"- kaže ona.

A oni koji su gledali prethodne sezone, pitaju se šta su sve preživeli, ali i šta očekuje poznate likove.

"Neke nove probleme na nivou porodice i odnosa sa suprugom, rešavanje novog ubistva"- kaže Janketić.

"Gde je krimi serija tu su i neki leševi, mene stalno zezaju koliko su ljudi pobila - mnogo, i tek ću"- rekla je Drakulić.

"Tako da - biće zanimljivo jako"- kazao je Janketić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: N1

Povezane vesti:


>