Zadruga

Parovi

Vladimir Tomović, Staniji uskoro daje polugodišnji pomen! Starleta ga ne zanima!

Razočaran je Stanijom Dobrojević, sa kojom je bio u rijaliti vezi tokom učešća u "Zadruzi 2". Posle svega prikazanog na televiziji, teških reči, uvreda, sada i novog dečka starlete, Crnogorac je verbalno sahranio bivšu devojku. ladimir Tomović, Staniji uskoro daje polugodišnji pomen! Starleta ga ne zanima!

Vladimir Tomović, Staniji uskoro daje polugodišnji pomen! Starleta ga ne zanima! Svet PlusVladimir Tomović je u jednom intervjuu objasnio da prema Staniji više ništa ne oseća, ali i da ne želi da razgovara uopšte sa njom, niti ima o čemu:

"Skroz sam ravnodušan i jedino što osećam je sramota i stid što sam dozvolio sebi da budem u vezi sa takvom devojkom. Naravno da se neću čuti sa njom. Nema ona meni šta da kaže, a da već nije rekla. Priča je završena, sahranjena, prošlo je četrdeset dana od pomena i još malo će i pomen za pola godine. Čujem da je plakala, manje će piškiti."Tomović je prokomentarisao i priče u kojima su ga povezivali sa Sarom Reljić, pa objasnio šta se dešava među njima: 

"Naravno da nije istina da smo Sara i ja u vezi. Mi smo se jednom videli u životu na snimanju emisije i to je to. Lepa je i pametna devojka koja odlično peva"
 

Marijana zaljubljena u Davida! Aleksandra Subotić ovoga puta glasa za ljubav! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>