Zadruga

Parovi

Veliki šef smanjio fond za nagradu u rijalitiju Zadruga 2, zbog nepoštovanja i alavosti!

Jedan automobil manje! Veliki šef je poslao važno saopštenje za zadrugare, koje je ovonedeljni vođa Mina Vrbaški pročitala. On je naime, smanjio fond za nagradu u rijalitiju "Zadruga 2", zbog nepoštovanja i alavosti! 

Veliki šef smanjio fond za nagradu u rijalitiju Zadruga 2, zbog nepoštovanja i alavosti! Screenshoot/YoutubeSvadba koju je organizovao Veliki šef nije protekla u najboljem redu. Zadrugari nisu ispoštovali sva pravila izazova iz sebi poznatih razloga, a nastalo je i nekoliko svađa. Zbog toga je Veliki šef poslao važno saopštenje za zadrugare, koje je ovonedeljni vođa Mina Vrbaški pročitala:

"Zadrugari, današnje venčanje, odnosno svadbu sasvim sigurno ni mi ni gledaoci nećemo pamtiti po dobrom raspolozenju i dobrom provodu Zadrugara. ​Svadbu ste dobili kao nedeljni zadatak Velikog šefa, zadatak uz koji je trebalo da se razonodite, proveselite i dobro zabavite, medjutim ono što smo danas videli nije bilo baš tako. ​Ali da krenemo redom… Na samom početku, moramo da čestitamo Sanji i Savi, da kažemo da su mlada i mladoženja bili medju malobrojnim zadrugarima kojima je bilo stalo do uspeha ovog zadatka i koji su se potrudili da svadba bude lepa i da prodje u duhu dobrog raspoloženja… ​Pored Sanje i Save bilo je još par zadrugara koji su se od prvog trenutka kada ste saznali za ovaj zadatak pa sve do danas zaista trudili i dali sve od sebe da venčanje i svadba budu što lepši i da svi budete nasmejani, rapoloženi, veseli a da na kraju krajeva ovaj zadatak budete proglašen uspešnim. 

Nažalost grupa zadrugara koji su se trudili i kojima je bilo stalo da svadba prodje u veselju mnogo je manja u odnosu na grupu onih koje apsolutno nije zanimala ni svadba ni venčanje ni zadatak ni veselje… na grupu onih koji su došli samo iz jednog razloga: da se dobro najedu! Pitamo se da li su ljubomora i zavist učinili svoje, pa neki jednostavno nisu mogli da predju preko toga što su u ovom zadatku u centru pažnje Sanja i Savo a ne neko od njih… ili zato što su alavost i proždrljivost i želja za hranom danas prevagnuli u odnosu na svadbu. ​

 

Vladimir Tomović, Staniji uskoro daje polugodišnji pomen! Starleta ga ne zanima!Možda bismo razumeli da samo zadrugari koji nisu u dobrim odnosima sa Sanjom i Savom i koji ih ne vole ne ispoštuju današnji dan, ali da ih ne ispoštuju najbliži prijatelji… To nam nikako nije jasno… ​Danas smo videli koliko pojedinci zapravo nisu iskreni, koliko ljubomore i zavisti ima u Zadruzi, koliko samoživosti, kako neke od vas apsolutno ne zanima ni kolektiv niti bilo ko osim sebe samih. Prisustovali smo svadbi na kojoj pojedinci čak nisu mogli ni da glume da nisu ljubomorni i zavidni, svadbi na koju su pojedinci došli samo kako bi napunili svoje stomake, svadbi na kojoj pojedinci apsolutno nisu uspeli da sakriju svoja prava lica i gde su pokazali kakvi su zapravo i koliko ne poštuju ni Savu ni Sanju… ​Ne znamo da li je ovo bio vaš način da ponizite i mladu i mladoženju, da li ste ovim želeli da im pokažete svoje mišljenje o njima, ali znamo da se na sastancima i kada govorite jedni drugima u lice prikrivate i samo glumite prijateljstvo i dobre odnose. ​Žao nam je što čak ni ovako lep i veseo zadatak niste uspeli da završite uspešno, žao nam je jer su se Sanja, Savo i još par zadrugara zaista potrudili, ali i pored dobre volje ne možemo da zažmurimo na veliku većinu zadrugara koji se u Zadruzi više ne obaziru ni na pravila ni na zadatke ni na bilo šta osim da se dobro najedu. ​Proždrljivost i alavost pojedinaca videla se i sinoć na proslavi Brendononog rodjendana kada su neki došli samo da bi natrpali hranu i piće i poneli ih sa sobom, što je priznaćete u najmanju ruku nepoštovanje slavljenika, ali pokazuje i njihov odnos prema Velikom šefu i gledaocima, pokazuje i kakvi su zapravo i šta im je jedino bitno. ​

Tu istu proždrljivost i alavost, tu istu samoživost videli smo i danas na svadbi kada je nekima bilo potpuno nevažno da ispoštuju mladence i zadatak i kada su jedino želeli da ponize Savu i Sanju kao što su sinoć pokušali da ponize Brendona. ​Sve u svemu, šokirani smo činjenicom da ni ovako lak zadatak niste uspeli da ispunite…. Da ni ovako lep i veseo dan niste uspeli da iskoristite da se dobro zabavite…. ​Na kraju krajeva, to što ste pokazali nepoštovanje prema mladencima, to što se ne bismo kladili da pojedinci nisu želeli namerno da ih ponize, to što njihovi najbiliži prijatelji nisu pokazali trunku poštovanja prema njima, to što su ljubomora, zavist i proždrljivost obeležili današnji dan to je stvar vaših medjuljudskih odnosa, ali činjenica da danas niti ste ispoštovali gledaoce niti Velikog šefa je nešto što nas mnogo više brine. ​Zbog svega navedenog ovaj zadatak proglašavamo neuspešnim, a zbog neuspešnog zadatka ste svi kažnjeni smanjenjem budžeta za sledeću nedelju od po hiljadu dinara. ​ A zbog sveukupnog odnosa većine zadrugara prema gledaocima, prema Velikom šefu, prema pravilima ovog rijalitija, zbog nezainteresovanosti većine vas za učestovovanje u zadacima i zbog svakodnevnog kršenja pravila većine vas doneli smo odluku da smanjimo fond nagrada za još jedan automobil koji će uskoro napustiti zadrugu. Veliki šef."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>