Region

Svet

Ceca Ražnatović nije htela da slavi rođendan, ipak torta je stigla! (VIDEO)

Pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, pre dva dana je napunila 46 godine. Ona ove godine nije napravila tradicionalnu rođendansku žurku. Nije htela da slavi rođendan, ipak torta je stigla! 

Ceca Ražnatović nije htela da slavi rođendan, ipak torta je stigla! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Cecu Ražnatović su prijatelji iznenadili u jednom restoranu. Dok je uživala sa njim, odjednom je stigla rođendanska torta sa svećicama i vatrometom.

" Odlučila sam da ove godine ne slavim rođendan, ali kada imate sjajne prijatelje koji vas vole, torta i svećice su očigledno morale da se dogode. Jednostavno od iznenađenja ne možete da pobegnete. Sinoć sam bila na proslavi prvog rođendan sina mojih dragih prijatelja. U jednom trenutku muzika je prestala da svira i usledilo je iznenađenje mojih sjajnih prijatelja. U tajnosti napravili su nezaboravno iznenađenje. Torta, svećica sa znakom pitanja, muzika i dragi ljudi učinili su da se osećam najsrećnijom ženom na svetu i na tome im beskrajno hvala. Da se razumemo, imam 46. godina, ali se osećam kao da ima 15 manje. I dalje sam kod toga da su godine samo broj na papiru, a da je sve ostalo do nas. Znate kako kažu, treba ponosno nositi godine, a još ponosnije svoj mladalački duh, kojeg imam na pretek. I da, hvala vam na divnim čestitkama koje mi i dalje stižu! Voli vas i ljubi vaša Ceca "- napisala je Svetlana Ražnatović.

Pogledajte kako je to izgledalo OVDE.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>