Zadruga

Parovi

Zadruga 2 izbacivanje: Petrući otkrio da je Brendon zaljubljen u njega! (VIDEO)

Izbacivanje! Nakon što je u duelu sa Aleksandrom Subotić osvojio 8% glasova publike, Marko Petrušević Petrući je napustio rijaliti "Zadruga 2" i došao u studio kod voditeljke Dušice Jakoviljević, gde ga je sačekao otac Branislav Petrušević, sa kojim se pozdravio, kao i predstavnici sedme sile, kojima je odgovarao na pitanja. Petrući je između ostalog, otkrio da je Brendon zaljubljen u njega!

Zadruga 2 izbacivanje: Petrući otkrio da je Brendon zaljubljen u njega! (VIDEO) Screenshoot/InstagramNakon što je novinarka prokomentarisala da je sa jednom devojkom ušao, a drugu imao u "Zadruzi", ona ga je upitala sa kim će se prvo čuti:

"Prvo ću da pozovem Rebeku, samo ne znam broj, moraću da nađem na Instagramu. Ne znam šta se dešava."

Novinara je zanimalo ko od stanovnika Bele kuće najviše strepi od pitanja predstavnika sedme sile:

"David. On kuka baš na glas. Miljković nije tip koji kuka, on u sebi sve preživljava."

Markov otac Branislav na kratko je ukrao šou kada je otvorio poklon koji je dobio pevač, a kada je Petrući saznao da je dobio i nagradno putovanje u Grčku, imao je specijalnu poruku:

"Rebeka, idemo u Grčku"- poručio je pevač u kameru, pa je nakon gledanja svog profila otkrio čega se stidi:

"Jedino me je sramota što sam se gledao u ogledalo ovo."

Marko je napisao pismo u kome proglašava novog vođu, a zatim nastavio da priča o svom odnosu sa Rebekom, kao i kako se osećao kada je ona izašla iz "Zadruge":

"Odvratno sam se osećao, tad sam pao totalno. Sve me je podsećalo na nju. Ja sam uglavnom devojke menjao. Jednom mi se desilo, neka bol, kada sam bio u dugoj vezi, tada sam rekao da nikad više neću da imam dugo vezu. Tako smo i Rebeka i ja krenuli. Posle 3, 4 meseca sam se zaljubio. Prvi put kada smo se razdvojili video sam da mi je teško."

Petrući je izneo i svoje mišljenje o Davidu i Lazaru:

"Što se tiče Brendona, on je duhovit i inteligentan i često me zasmeje, ali onda dođe i traži hranu, sve najgore osobine koje ima čovek ima on. Kada sam video da se zaljubio, rekao sam "Beži". U Davida, u Miljkovića, u mene, u Lazara. Oni su i bili u stanu. Šalim se, čuo sam isto što i vi. Samo zezamo Lazara da je gej. Siguran sam da Lazar nije gej, ali Brendon jeste. Neće da prizna. Lazaru je to način igre, David je u kadru. Što se tiče prijateljstva, ne znam ni da li će se čuti kada izađu. Kada su ono plakali, David je plakao stvarno, Lazar se nešto kezio. Možda mu je David idol."
 

Zadruga 2: Marko i Stanija se prepustili strastima! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>