Region

Svet

Kija Kockar i pevač: U prošlosti smo bili bliski, a pre tri nedelje smo se kre*nuli!

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar tvrdi da već neko vreme nema dečka. Sada jedan pevač o njoj kaže: U prošlosti smo bili bliski, a pre tri nedelje smo se kre*nuli!

Kija Kockar i pevač: U prošlosti smo bili bliski, a pre tri nedelje smo se kre*nuli! Screenshoot/InstagramPopularni pevač Vukadin Gojković, poznat i kao Vuk Mob, prošle godine je navodno imao aferu sa pobednicom zadruge i pevačicom Kijom Kockar.

On je sve te priče prošle godine negirao, a sada je za "Srpski Telegraf" izjavio da je ipak imao aferu i s*ks sa pevačicom i to pre samo tri nedelje:

"Iskreno mnogo manje govorim o bivšim vezama jer mi je više preko glave da me mediji povezuju sa pevačicama i da naslovi svakoga dana budu vezani za moje veze. Što se Kristine tiče, mi smo u prošlosti bili bliski, ali to je kratko trajalo. Sada imamo potpuno drugarski odnos, ali smo se pre tri nedelje kresnuli."

Ipak, on ne smatra da je ovo ozbiljna stvar:

"Mada, to nije ništa, ona i ja se retko viđamo, sve je to iza nas, svako ide svojim putem" - rekao je Vuk. Kada je reč o odnosima sa Teodorom Džehverović, kaže da nisu u dobrim odnosima.

Kija tvrdi da je sama i da dugo nije imala dečka. Da li je Vuk zaista imao aferu sa Kockarevom? Ostaje da vidimo.
 

Kija Kockar: Imala sam pet ili šest godina kada je tata prebio mamu!

 

Džej Ramadanovski: Nisam uspeo da ostavim ni cigare, ni alkohol!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>