Zadruga

Parovi

Saznala da je Miki priveden! Suzana Perović tek sada shvata ozbiljnost situacije!

Perovićeva saznala da je Miki Đuričić priveden! Suzana Perović tek sada shvata ozbiljnost situacije! Šamara se, kako kaže ne seća i nije joj jasno zašto se sve to dogodilo.

Saznala da je Miki priveden! Suzana Perović tek sada shvata ozbiljnost situacije! Screenshoot/YoutubeSavo Perović objasnio je Suzani Perović da je njen ljubavnik Miki Đuričić priveden, a ona je tvrdila da se ne seća kako ju je udario:

"Nije uopšte zaj*bancija, to što se dešava napolju. Ne znam šta ste pričali, niste imali bubice. A onda, veruj mi, uopšte ni izgleda naivno. Baš žestok šamar. Nije ćuška. Glava ti se okrenula, ženo. Svi smo drhtali. Baš gadno izgleda. A tek ono posle sa Nadeždom. Prvo je pljuvao u lice, a onda... Mi smo mislili da ju je samo jednom udario. Rekli su nam na kraju da je priveden. Kad se sve završilo, Milan je dao do znanja da sve to uopšte nije tako bezazleno."

"Da li je moguće?", pitala je Suzana u neverici plačući:

"Ja ne znam kako sam udarena. Ja se ne sećam. Ne mogu da dam odgovor... Nadam se da će me pustiti kući. Ne mogu da podnesem sve ovo. Zašto me je udario, posle tolikih svađa. Zašto je udario onu ženu? Zašto? Zašto je to uradio?"
 

Mirko Đuričić poslao jezivu poruku posle nasilja u rijalitiju Zadruga 2!

Miki Đuričić po svom skandaloznom ponašanju sličan Vladimiru Peroviću!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>