Zadruga

Parovi

Vladimir Perović bez komentara nakon šamara! Nema Vlade! (VIDEO)

Miki Đuričić tokom protekle noći ošamario je svoju emotivnu partnerku Suzanu Perović, nakon čega je štakama udarao i pljuvao svoju bivšu devojku Nadeždu Biljić. Nakon ovih njegovih poteza, Đuričić je diskalifikovan iz rijaliti programa "Zadruga 2", a Nadežda Biljić je iz Zadruge otišla u policiju, gde je dala izjavu i ukazana joj je lekarska pomoć. Vladimir Perović bez komentara nakon šamara! Nema Vlade!

Vladimir Perović bez komentara nakon šamara! Nema Vlade! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeĐuričiću je određen pritvor od 30 dana nakon napada na Suzanu i Nadeždu.

TV Pink javno je oštro osudila bilo kakvu vrstu nasilja, bilo da je fizičko, psihičko ili verbalno. Takođe, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, oglasio se povodom napada Mikija Đuričića na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, poručivši da će Đuričić biti procesuiran u skladu sa zakonom.
 

Zadruga 2: Žestok okršaj Suzane Perović i Nadežde Biljić! (VIDEO)

Nikola Perović: Miki nije smeo da dira moju majku, ma ubiću ga, bre!


Tokom dana Miroslav Đuričić je priveden, a nakon saslušanja određen mu je pritvor od 30 dana. Inače, u rijaliti programu "Zadruga", Suzana Perović je rekla Drvetu mudrosti da oprašta Mikiju šamar i da ga još uvek voli, dok je Nadežda Biljić tom prilikom izjavila da Đuričića smatra dušmaninom, zamolila majku da zapali sveću za Mikija i poručila svim ženama da ne trpe nasilje.

Nakon svih ovih dešavanja, ekipa portala Pink.rs kontaktirali su Vladimira Perovića, inače supruga Suzane Perović, koji nam se javio nakon mnogobrojnih upućenih poziva. Vlada očigledno još uvek nije spreman da priča o svemu što je zadesilo njegovu suprugu, a kada smo mu se predstavili, on je poručio da smo pogrešili broj, iako smo baš na tom broju do sada sa njim komunicirali, nakon čega nam je zalupio slušalicu.

"Nema Vlade, nema Vlade... "- rekao je veoma zbunjenim tonom Vladimir Perović, nakon čega je spustio slušalicu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>