Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Žestok okršaj Suzane Perović i Nadežde Biljić! (VIDEO)

Učesnici rijalitija "Zadruga 2" sinoć su odgovarali na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana pitali zadrugare sve ono što ih zanima. Nadežda nasrnula na Suzanu, gađala je flašom pa je obezbeđenje hitno reagovalo! Žestok okršaj Suzane Perović i Nadežde Biljić!

Zadruga 2: Žestok okršaj Suzane Perović i Nadežde Biljić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Jedna od glavnih tema bio je diskvalifikovani Miki Đuričić, koji je fizički nasrnuo na dve svoje bivše devojke Suzanu Perović i Nadeždu Biljić. Njih dve su sinoć imale žestoki okršaj. Suzanu je zanimalo šta joj je Miki rekao pre nego što ju je izudarao, a Biljićevu je to jako razbesnelo, pa je vikala:

"Rekla sam da sam ti plakala na ramenu i da sam jedva čekala da izađeš da mu sednem na ku*ac! To što je on tebe lagao, to je njegova stvar. A ti brani nasilnika i brani ga jer ti je udario šamar. Ovo je čist dokaz zašto muškarci maltretiraju žene! Ja sam ustala i rekla sam da imam seks, a ti si od sebe pravila žrtvu. Ko te jednom udari, udarićete opet. Imaš decu, a je*ala si se pred kamerama."

"Ti si dokaz!" - uzvratila joj je Suzana, a onda je pevačica krenula fizički da se obračuna sa njom. Obezbeđenje je momentalno moralo da reaguje, a Perovićeva je napustila Belu kuću, kako bi se smirila.
 

Miki Đuričić zbog nasilja može da robija i do pet godina!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>