Zadruga

Parovi

Miki Đuričić zbog nasilja može da robija i do pet godina!

Oglasio se i advokat Vićentije Darijević, koji je objasnio kako stvari stoje kada je u pitanju ovakvo nasilje. Rijaliti učesnik Miki Đuričić zbog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić može da robija i do pet godina!

Miki Đuričić zbog nasilja može da robija i do pet godina! Screenshoot/InstagramAdvokat je objasnio da postoji osnovana sumnja da su u radnjama ovog lica ispunjena obelažja dva krivična dela Nasilničkog ponašanja iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika Republike Srbije:

"Dakle, nasilničko ponašanje izvršeno i prema Suzani, kao i prema Nadeždi. Za ovo krivično delo preduzima se krivično gonjenje po službenoj dužnosti od strane nadležnog osnovnog javnog tužilaštva. Za krivično delo iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika, propisana je kazna zatvora u rasponu od 6 meseci do 5 godina."
 

Zadruga 2: Žestok okršaj Suzane Perović i Nadežde Biljić! (VIDEO)- Zakonik predviđa i eventualnu mogućnost da se za ovo krivično delo izrekne i blaža krivična sankcija od zatvorske kazne, poput uslovne osude. Da li će neko biti oglašen krivim za krivično delo, koja će eventualno vrsta i težina krivične sankcije biti izrečena, zavisi od odluke samog suda, odnosno od svih onih činjenica i okolnosti koje utiču na utvrđivanje eventualne krivice okrivljenog, kao i vrstu krivične sankcije, što se sve utvrđuje u krivičnom postupku- kaže Darijević
 

Vladimir Perović bez komentara nakon šamara! Nema Vlade! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srbija Danas

Povezane vesti:


>