Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 13. jun 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 13. jun 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 13. jun 2019. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Želećete da unapredite svoje odnose sa okolinom. Trudićete se da ispunite očekivanja drugih, ali nećete prekršiti svoje principe.


Ako ste u vezi, sa partnerom ćete obaviti jedan važan razgovor koji se tiče vaše zajedničke budućnosti. Slobodni će uživati u nečijoj pažnji.


Konsultovaćete se sa svojim saradnicima pre nego što donesete odluku o daljem radu na jednom projektu u koji polažete puno nade.


Bik 21.4.-21.5.

Iako ćete imati utisak da vam za tako nešto nedostaje snage, rešićete da se najzad otarasite svih obaveza koje ste već izvesno vreme puštali da se gomilaju.


Ako ste u vezi, bićete prinuđeni da svoj odnos sa partnerom danas stavite u drugi plan. Slobodni će biti raspoloženi za bezazlen flert i ništa više od toga.


Na radnom mestu ćete biti maksimalno usredsređeni i skoncentrisani. Iscrpećete se, ali će vam se to isplatiti jer ćete veliki deo posla privesti kraju.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas će retko ko moći da vam parira po količini pozitivne energije. Bićete odlično raspoloženi, entuzijastični i otvoreni za nova iskustva.


Ukoliko ste sami, više osoba će pokušati da vas osvoji. Zauzeti će uživati u ljubavnoj idili. Oni koji su u dužim vezama ponovo će se zaljubiti u svog partnera.


Nećete biti naročito radni i vredni, niti ćete se puno uključivati u dešavanja na poslu. Zapravo, trudićete se da budete što manje primetni.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete vrlo lepo raspoloženi, staloženi i miroljubivi, međutim, kao da nećete imati potrebu da se otvorite prema svojoj okolini.


Ako ste u vezi, uspešno ćete održavati harmoniju u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni će razmišljati o jednom bivšem partneru.


Postoji mogućnost da ćete biti prinuđeni da se ponovo pozabavite određenim segmentima posla za koje ste mislili da ste ih još ranije završili.
 

Nedeljni horoskop: Ovnovi neodoljivi, Lavovi puni energije, kod Rakova bura!

Horoskop: Strelac - ličnost i karakter!

Horoskop: Blizanci često imaju osećaj da im druga polovina nedostaje!



Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete spontano pronalaziti način da se sporazumete sa svakim. To će se pozitivno odraziti kako na vaš poslovni, tako i na privatni aspekt života.


Ako ste u vezi, bićete spremni na kompromis. Trudićete se da udovoljite voljenoj osobi, ali nećete zaboraviti na sopstvene potrebe. Slobodni će uživati u flertu.


Iskoristite današnji dan da se sa saradnicima dogovorite oko svih važnih pitanja koja se tiču projekta na kojem uskoro treba da počnete da radite. Uvažiće mnoge vaše predloge.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete lenji i nezainteresovani za dešavanja u spoljnjem svetu. Svesno ćete podilaziti sopstvenim slabostima, ali ćete ovaj dan shvatiti kao “izlet” iz svakodnevice.


Ukoliko ste u vezi, možete se nadati harmoniji u odnosu sa partnerom. Slobodnima će faliti odlučnosti kako bi osvojili osobu koja im se dopada.


Sa finansijske strane gledano, nećete imati razloga za brigu, međutim, pojedini poslovni zadaci zadavaće vam više muke nego što ste očekivali.


Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete vrlo neodlučni, a moguće i nesigurni u svoju sposobnost objektivnog rasuđivanja. Ipak, ne prihvatajte tuđe savete olako.


Ukoliko ste u vezi, od svog partnera ćete očekivati previše, pa su moguća manja razočarenja. Slobodni neće imati puno koristi od svoje privlačnosti.


U postizanju uspeha na poslovnom planu, određene srećne okolnosti odigraće važniju ulogu nego vaš uloženi trud i zalaganje. Svejedno, bićete zadovoljni.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Dan pred vama teći će mirno i sporo. Manjak uzbuđenja u spoljnjem svetu će vam prijati jer će vam omogućiti da se malo odmorite i obnovite svoju energiju.


Nećete želeti da se udubljujete u neke ozbiljne razgovore sa partnerom. Sa druge strane, imaćete potrebu za razmenom nežnosti. I slobodni će biti romantično raspoloženi.


Odradićete samo onaj deo posla koji nećete smeti da odložite za neki drugi dan. Možete imati manje neslaganje sa jednim od kolega.

Horoskop: Ogromna sreća tokom juna za ove znakove!

Strelac i Blizanci imaju najviše sreću u životu! Sve im ide od ruke!

Mesečni horoskop za jun 2019. godine!


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete usmereni na ljude oko sebe, možda i previše. Trudite se da ne obraćate pažnju na one koji vam bez valjanog argumenta upućuju kritike.


Slobodni će prazninu na emotivnom planu lako popuniti druženjem sa prijateljima. Zauzeti će se odlično slagati sa partnerom.


Ukoliko vam predstoji značajan poslovni pregovor, možete se nadati najboljem ishodu. Pored toga, bićete vrlo kooperativni i uspešni u timskom radu.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete tvrdoglavo i pomalo netaktično braniti svoje stavove. Budite otvoreni i za poneki predlog za strane.


Ako ste u vezi, partneru neće biti jednostavno da izađe na kraj s vama. Verovatno će biti prinuđen da vam u svemu popušta. Slobodni neće mnogo razmišljati o ljubavi.


Vaši poslovni planovi mogu delovati preambiciozno, mada ćete vi uraditi sve što je u vašoj moći da ih sprovedete u delo. Generalno ćete biti zadovoljni postignutim.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Nećete biti naročito objektivni, pa ni potpuno svesni svega što se događa oko vas. Vodićete se svojom “politikom” koja će se bitno razlikovati od stava okoline.


Ako ste slobodni, velike su šanse da vas zaintrigira neko ko potpuno odudara od vašeg kruga poznanika. Zauzeti će se sjajno zabavljati u partnerovom društvu.


Vodite računa da nekim svojim ishitrenim i nepromišljenim postupkom ne “prokockate” mogućnost za jednu perspektivnu poslovnu saradnju.


Ribe 20.2.- 20.3.

Iako vam ovaj dan neće biti specijalno naklonjen po nekim pitanjima, lukavstvom ćete izvući maksimum iz datih okolnosti.


Ukoliko ste sami, prijaće vam pažnja koju ćete dobiti od pojedinih, ali nećete biti zainteresovani za ulazak u vezu. Zauzeti će znati kako da začine svoj emotivni odnos.


Držaćete se proverene poslovne taktike koja će vam obezbediti uspeh, pre svega, na finansijskom planu. Možete steći dragocene nove klijente.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>