Region

Svet

Rada Manojlović kažnjava sebe i postavlja ograničenja!

Pevačica Rada Manojlović poznata je po tome da se uvek trudila da živi kao sav normalan svet. Iako je među najpopularnijim pevačicama na ovim prostorima, te puno radi pa samim tim i dosta zarađuje, ona je otkrila da često ume sama sebi da "zavrne slavinu". Kažnjava sebe i postavlja ograničenja!

Rada Manojlović kažnjava sebe i postavlja ograničenja! Screenshoot/InstagramKako je Rada Manojlović istakla, ona često zna da pretera kada je trošenje novca u pitanju, pa mora sebe da "kazni":

"Imam faze kad bukvalno izgubim kompas sa realnim životom i bacam pare na razne gluposti. E onda, da bih sebe kaznila i prizvala zdravom razumu, postavljam sebi ograničenja. Tada na benzinskoj pumpi sipam gorivo za hiljadu, dve... Testiram sebe jer želim da vidim kako to izgleda kad moraš o svemu da vodiše računa. Ja imam pripejd račun. Uredno na kiosku uplaćujem kredit za mobilni! Kažem: "Dobar dan, molim vas na taj broj toliko para", i gotovo! Ranije su me ljudi gledali u čudu, ali navikli su se. Pošto nekad ne znam da se kontrolišem, onda sebi napravim restrikcije i kažem: "E, Radmila, kad ne znaš da se ponašaš, sad štedi, trpi i ćuti."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>