Zadruga

Parovi

Priveden Miki Đuričić zbog fizičkog nasilja! Saslušanje u toku!

Prethodne noći javnost i zadrugare je potreslo ponašanje Mikija Đuričića, koji je lupio šamar svojoj emotivnoj partnerki Suzani Perović, a zatim i nasrnuo i udario Nadeždu Biljić. Priveden Miki Đuričić zbog fizičkog nasilja nad Suzanom i Nadeždom! Saslušanje u toku!

Priveden Miki Đuričić zbog fizičkog nasilja! Saslušanje u toku! Screenshoot/Instagram



Nakon svega što se desilo, Miki je diskvalifikovan odlukom Velikog šefa koji je oštro osudio njegov postupak i nasilje nad ženama. Nadežda Biljić je iz Zadruge otišla u policiju, gde je dala izjavu. 

Kako saznajemo, Miki je priveden i trenutno se nalazi u policiji na saslušanju, a biće odlučeno da li će mu biti određen pritvor. Potvrđeno je za portal Pink.rs da je i Nadežda išla na razgovor u policiju, gde je dala izjavu o svemu što se desilo.

Inače, Suzana Perović i posle svega tvrdi da voli Mikija i oprostila mu je to što je udario.

Majka Nadežde Biljić je izjavila:

"Strašno! Ja sam isključila internet, jer znam da je trebala biti žurka, nisam želela da gledam kako se svađaju i ostale gluposti. Međutim, ja se budim ujutru, dobro kad se nisam šlogirala. To je katastrofa, odmah smo pozvali advokaticu tako da je postupak pokrenut. Ne mogu da verujem da je udario dva krhka bića, žene. Mogli su da budu prijatelji, a evo šta se desilo. I muž i ja smo šokirani, stvarno, ovo je vrhunac njegovog ponašanja."
 

Zadruga 2: Miki Đuričić šmrče kokain svaku noć! (VIDEO)

 

Suprug Suzane Perović će odreagovati jer su nedopustive takve stvari!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>