Region

Svet

Goca Tržan je došla na suđenju zbog alimentacije ali Ivan se nije pojavio!

Goca Tržan tužila je svog bivšeg muža Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu. Pevačica  je došla na suđenju zbog alimentacije ali Ivan se nije pojavio! Ostao je u rijalitiju, a duguje 500.000 dinara.

Goca Tržan je došla na suđenju zbog alimentacije ali Ivan se nije pojavio! Screenshoot/InstagramGoca Tržan i Ivan Marinković danas su imali suđenje u Prvom Osnovnom sudu u Novom Beogradu na kom se on nije pojavio iz, za sada, nepoznatih razloga. Međutim, njegovo odsustvo nije uticalo da se ročiste održi, pa se pevačica u pratnji svog advokata Dragoslava Bogdanovića zadržala oko pola sata u sudnici.

Povod Gocinog prisustva je treća krivična prijava koju je podnela protiv bivšeg supruga zbog neplaćanja alimentacije za njihovu ćerku Lenu, a dug iznosi oko 500.000 dinara.

"Ivan se nije pojavio, ali to nije bio razlog za odlaganje. Ovo je krivični postupak za delo nedavanje izdržavanja. Naglasio bih da je ovo 3. krivični postupak koji se vodi. Imamo 2 postupka gde je Ivan proglašen krivim i osuđen na uslovnu kaznu. Nije isplatio ni dinara od momenta razvoda, imao je dve upate od majke i jednu je uplatio učesnik rijalitija"- rekao je Gocin advokat Branislav Bogdanović.


Otkako su se 2011. godine razveli, Marinković nije dao nijednu ratu, osim što je njegova pokojna majka jednom uplatila manji iznos, dok je drug put bivši učesnik "Parova" Alen Azarić uplatio 500 evra za njega.
 

Zbog iznude uhapšen brat Seke Aleksić!

 

Neobična ljubavna priča: Olga Odanović i Dragan Petrović Pele!


Ivan obećava da će po izlasku iz rijalitija dati novac, ali od te priče za sada nema ništa.

"Obavezuje se da isplati sve alimentacije kada izađe, ali dosad to nismo doživeli. U javnosti stvara sliku sažaljenja, a Gocu kao zlu ženu, koja želi da mu uzme imovinu i ostalo. Znam od početka kako je išlo, to nije istina", dodao je advokat.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>