Zadruga

Parovi

Pavle tvrdi da je Sanja prostitutka ali ne želi prijateljima da ugrožava brak!

Pavle Jovanović je napustio rijaliti "Zadruga 2", a sada je otvorio dušu i ispričao dosta toga. Između ostalog, Pavle tvrdi da je Sanja Stanković prostitutka ali neće da pominje imena jer ne želi prijateljima da ugrožava brak!

Pavle tvrdi da je Sanja prostitutka ali ne želi prijateljima da ugrožava brak! Svet PlusPavle je otkrio i neke tajne, šta su ga zadrugari zamolili da prenese njihovim porodicama i prijateljima, te otvoreno govorio o aktuelnim aferama. Odlično se snašao po izlasku, vratio se svojim obavezama i počeo da radi. Jovanović je objasnio kako i zašto je ušao u rijaliti "Zadruga 2":

"Ja sam ušao tamo na nagovor nekoliko novinara i prijatelja. Dosta sam oklevao i nakon toga me je zvala velika šefica i produkcija. Ni tada nisam ušao, nakon dva meseca me zvao prijatelj i rekao mi da mogu dobru lovu da zaradim i da se ispromovišem, jer znam da pevam. Podržali su moju odluku za ulazak i Peđa Medenica, Slađa Alegro, Seka Aleksić i mnogi drugi."

Na Draganu Mitar je bio ljut jer ga nije obavestila da ulazi u rijaliti, a znala je da će joj kopati po životu. Ipak oni nisu bili u dobrim odnosima kada se to dogodilo:

"Ona i ja smo bili na rođendanu zajedničkog druga i ona je došla sa Edom (njenim bivšim ljubavnikom prim. aut.) i bilo je jasno da od nas nema ništa i nismo komunicirali. Ali svakako to nije bio prvi put da dolazi sa Edom. Bila je i na splavu kod mene sa njim dok joj je muž bio tri separea ispod njihovog."

Je l' to bila ljubav s obzirom na to da si u "Zadruzi" izneo tačne datume svega što vam se desilo?

"Pa bilo je strasti, bilo je zaljubljenosti. U stvari, bilo je svega. Nije potrajalo da bi to preraslo u ljubav, ali da je išlo u tom smeru, jeste. "

Kao razlog rastanka Pavle je naveo jednu svađu koju su imali:

"Razlog je jedna jedina svađa koju smo imali, a i ona je sitna svađa. Onda me je pozvala i rekla da ipak ne može da se razvede i ostavi muža. Da li se viđala tada s njim ili ne, ne znam, ali mislim da nije jer smo stalno bili zajedno."

Kakvu si reakciju očekivao od Dragane i jesi li želeo da obnovite kontakt?

"Nisam očekivao nikakav kontakt. Mislio sam da mi se neće javiti. Ali tamo se sve promenilo, ona mi je draga jer smo se normalno rastali. Ona jeste meni obećavala decu i porodicu i zbog toga je ispala nekorektna jer je izneverila moja očekivanja."Šta se desilo napolju sa Ša, jeste li se čuli ili videli?

"Ša mi je pisao kad sam izašao. Zvao me je da zajedno odemo da obiđemo Mikija posle izlaska iz bolnice. Ja sam svakako hteo da odem jer mi je Suzana rekla šta da mu prenesem, a to je da joj je jako teško bez njega i da ga voli. Kao i da joj nije drago zbog snimaka seksa koji su pušteni."

Jesi podržao ili osudio Suzanu za onolike laži u vezi sa seksom sa Mikijem?

"U ljubavi je dozvoljeno da se laže. To je normalno. Ja njihovu ljubav podržavam. Laganje ima opravdanje kad ima ljubavi među ljudima."

Postoji li mogućnost da ti Ša uradi pesmu, pošto od tebe čuh da ste sada super drugari?

"Ko zna da li bi radili jer on radi modernije stvari, a ja bih karijeru gradio u drugom smeru. Karijeru planiram sa nekim drugim ljudima. I pre "Zadruge" su me nagovarali da pevam, ali sada je idealna situacija za to."

Pavle kaže da se ne kaje ni zbog čega ali kada bi nešto menjao, manje bi verovao ljudima.

Video si kada si izašao aferu koja je potresla sve, a to su veze sa prostitucijom Sanje Stanković i Ane Korać?

"Za Anu nisam čuo, a za Sanju sam čuo i to ne od malog broja ljudi. Za Sanju je to jasno kao dan, nemam dokaz, ali da znam, znam. Ona je za pare bila i sa nekim političarima i sportistima, ali o imenima ne želim da pričam jer su neki od njih moji prijatelji i neću da im ugrožavam brak."

Kako komentarišeš Anu i Davida?

"Kad je sve počelo, ja sam rekao Davidu da ustane i raskine sa Aleksandrom Subotić, pa tek onda da se smuva sa Anom. On mi je rekao da je to uradio u emisiji na radiju, ali me je slagao. Ja njega razumem jer sam se ja jednom našao u takvoj situaciji."

Šta misliš o Luni i Marku?

"Apsolutno ih podržavam. Marka sam savetovao da je ne dovodi do nervnih slomova. Mora da je razume, ona je dete. Luna je divna devojka i mnogo dobra duša. Veoma mi je žao što joj se sve desilo i dešava i dalje. Ja sam u dogovoru s Markom postavio Lunu za gazdu. Voleo bih da Luna pobedi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>