Region

Svet

Andreana Čekić progovorila o nasilju! Papir ne znači ništa ako se dvoje ne vole!

Vest o njenom razvodu i dalje je jedna od gorućih tema u medijima, Andreana ističe da ne želi da se osvće na prošlost, pa je otkrila i da li ima kontakt sa bivšim suprugom Ivanom Miladinovićem. Andreana Čekić progovorila o nasilju! Papir ne znači ništa ako se dvoje ne vole!

Andreana Čekić progovorila o nasilju! Papir ne znači ništa ako se dvoje ne vole! Screenshoot/Instagram




Pevačica Andreana Čekić je stavila i tačku na spekulacije o navodnom fizičkom nasilju koje je trpela od supruga:

"Nećemo ga ni zvati, ni nazivati. Ne dešava se ništa, čekamo da potpiše razvod i nadam se da će što pre da bude. Papir realno ništa ne znači, ako se dvoje ne vole. Nismo u kontaktu, čujemo se samo preko advokata. Rekla sam psihičko nasilje, nije me zaista nikada napadao fizički, ali šta da kažem na to? Žena kao žena nada se da će biti bolje, ali kada shvati da neće, ostaviš to i ideš dalje.Treba prijaviti, što se i Nataše Bekvalac tiče, ne može žena da bude kriva kad je neko bije. Problem je u toj osobi što je agresivna, i naravno da treba to prijaviti, a nikako ćutati i trpeti."



Andreana je za Svet ispričala sledeće:

"Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti."

Pevačica je istakla da je Ivanu uvek bio bitniji finansijki momenat i stabilnost, nego ona kao žena i supruga.
 

Na današnji dan pre osam godina poginuo je pevač Darko Radovanović!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>