Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miljana Kulić sa novim dečkom! Više se ne kriju!

Izgleda da je Miljana brzo prebolela raskid sa Lazarem Čolićem Zolom, pa je nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga 2" našla novu ljubav. Miljana Kulić sa novim dečkom! Više se ne kriju!

Zadruga 2: Miljana Kulić sa novim dečkom! Više se ne kriju! Screenshoot/Instagram



Zola je definitvino prošlost, jer Miljana Kulić uživa u vezi sa fudbalerom Markom Radisavljevićem, koji ima 25 godina. Kulićevu je upoznao prethodnog vikenda, kada je otišao u posetu sestri, inače Kulićkinoj komšinici. Izvor navodi:

"Maretova rođaka živi u Nišu i MIljanina je drugarica. Kako bi ga lepo ugostila, sestra ga je izvela u provod i pozvala je Miksi da im se pridruži. Ona je to jedva dočekala jer su joj falili izlasci tokom rijalitija, pa su otišli u jedan noćni klub. Tu su se Miljana i Marko opustili, malo su ćaskali i dopali su se jedno drugom, a ona je odmah rekla komšinici i pitala je da li ima nešto protiv da ga muva. Nisu se dugo zadržali u diskoteci, već su svi izašli napolje. Kako je bilo toplo, kupili su piće i seli u parkić, gde su nastavili da se druže. Mladi par se malo osamio, pa su otišli da se prošetaju i tada su se i poljubili. Ne znam u kom smeru će sve to ići, ali zasad uživaju."

Da se ne kriju, svedoči fotogafija koju je fudbaler podelio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Nema sumnje da uživaju u ljubavi.
 

Pavle tvrdi da je Sanja prostitutka ali ne želi prijateljima da ugrožava brak!



Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>