Region

Svet

Darko Lazić u dugovima! Dobija pretnje da će završiti kao Šaban!

Pevač Darko Lazić u dugovima! Dobija pretnje da će završiti kao Šaban Šaulić! A novac je potrošio na lečenje, skupe automobile i motore. 

Darko Lazić u dugovima! Dobija pretnje da će završiti kao Šaban! Screenshoot/InstagramPevaču Darku Laziću trenutno gori pod nogama zbog neraščišćenih odnosa sa ljudima koji su usko povezani sa estradnom mafijom, a koji mu sada navodno prete zbog dugova i govore da će završiti kao nedavno preminuli pevač Šaban Šaulić!

Naime, pevač je u nekoliko navrata i pre udesa uzimao novac na zajam i računao na to da će raditi i tako vraćati svoj dug, što na kraju nije uradio, pa sada glavu stavlja u torbu.

Pevač navodo duguje jednom estradnom menadžeru 300.000 evra, a te pare je potrošio i za lečenje i za kupovinu skupih automobila i motora.

"Darko je uzimao novac i nemilice trošio. Računao je na to da će dug odraditi gostovanjima i pevanjem i tako ga otplatiti. Uzimao je novac za skupa kola, letovanja i troškove koji nisu mali jer je svima poznato da je novac trošio na kocku i drogu. Međutim, u otplati duga ga je prekinula nesreća i tada je morao da pozajmi pare za lečenje, koje je veoma skupo. I tu već nastaju problemi jer niko nema pare za bacanje. Ti ljudi koji su mu pozajmljivali novac su se jako naljutili jer se nakon lečenja vratio starom životu, a to se nije dopalo ljudima koji su mu pozajmili novac. Darko je ponovo počeo da pije, a plaše se da će u jednom trenutku ponovo uzeti i drogu", tvrdi izvor za Kurir i dalje nastavlja:

"Pozvali su Darka i rekli mu šta da radi. Prvo je bilo da snimi pesmu i počne da peva što pre, a drugo, ako ponovo zagazi u poroke, neće im trebati, a da mu dugove sigurno neće oprostiti."
 

Goca Tržan je došla na suđenju zbog alimentacije ali Ivan se nije pojavio!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>