Lepota

Ljubav & Sex

Najlepša moda za 2020. godinu! Haljine, odela, suknje!

Italijanska moda je nepogrešiva, a ovi krojevi, dezeni i stilovi će osvojiti narednu godinu. Najlepša moda za 2020. godinu! Haljine, odela, suknje! Boje koje vladaju su bela, boja peska, tamno crvena, pepeljasto plava, metalik i zlatni tonovi.

Najlepša moda za 2020. godinu! Haljine, odela, suknje! Svet PlusIzgleda da se klasični modni detalji i svedene kombinacije, kao i neutralne boje ponovo vraćaju u modu, piše Lepa & Srećna. Modna revija Maks Mare održana 4. juna 2019. godine u Novom muzeju u Berlinu glavni akcenat je stavila na jasnu liniju krojenja, a među modelima zapazićete  i plisirane suknje, elegantne haljine, kao i epolete na ramenima, a kolekcija revije daje šmek starih vremena sa dozom modernog.

Svi modni portali preneli su utiske sa ove izvanredne revije, koja je za motiv imala i tridesetogodišnjicu od pada Berlinskog zida. 

Muza kolekcije je čuvena glumica Marlen Ditrih, čija hrabrost se ogledala u modnim komadima koje je birala. Ona je tridesetih godina pošlog veka nosila muška odela i dalje je bila jedna od najpopularnijih glumica. Muzičar Dejvid Bouvi je takođe predstavljao inspiraciju za ovu kolekciju, jer je uvek bio ispred svog vremena. 

Boje koje vladaju u ovoj kolekciji su bela, boja peska, tamno crvena, pepeljasto plava, metalik i zlatni tonovi.

Odela su krojena po meri žene koja zna šta želi. Široke nogavice, dugački sakoi i efektni detalji čine da se osećate kao da plivate u njima.

Dugačke plisirane suknje, ravno krojene i kratke daju svakoj dami dozu seksepila na prefinjen način. Dok su kaputi sa epoletama i kaiševima oko stuka detalji bez kojih nijedna žena neće moći sledeće godine. 

Elegantni krojevi i zanimljivi materijali čine ovu modnu kolekciju neprevaziđenom, a svaka dama će se u ovim kombinacijama osećati samouvereno.

Potresna priča! Černobiljski psi žive do 4 godine! (VIDEO)

Frizure za svako životno doba! (FOTO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Lepa i srećna


>