Zadruga

Parovi

Zadruga 2 izbacivanje: Zola je bio rob Miljane Kulić! (VIDEO)

Izbacivanje! Boban, menadžer Lazara Čolića progovorio je o njegovoj burnoj vezi sa Kulićevom. Zola je bio rob Miljane Kulić! Sinoć je napustio rijaliti "Zadruga 2" pa otkrio da li će se čuti sa Miljanom i njenom porodicom! 

Zadruga 2 izbacivanje: Zola je bio rob Miljane Kulić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Boban je prvo priznao da mu je Zola rekao da mnoge stvari trpi jer voli Miljanu:

"Svi mi kad smo u ljubavi, mi smo u nekim nevidljivim lancima. Zola je bio bukvalno u okovima, rob Miljane Kulić. On je živeo u Nišu na njen zahtev, bio je u nekakvom leru", rekao je Boban i dodao:

"Vređala me je, Zolinu majku, pretila. Šta ja da uradim, nego da udarim po njenim emocijama. Igrao sam neke igrice sa njom. Ja sam joj rekao da Zolu poznajem iz detinjstva i da je voli još uvek, ona odmah: "Stvarno?". Pričala da će biti velika srećna porodica. Onda joj otvorim druga vrata i onda joj dočaram tu stvarnost i da je Zola zauvek završio sa njom."

Prema odluci publike rijaliti "Zadruga 2" napustio je Lazar Čolić Zola sa osvojenih 19% glasova. Njega su voditelj Ognjen Nestorović, ali i prestavnici sedme sile dočekali u studiju i sa njim porazgovarali o svim dešavanjima u Beloj kući. 
 

Miki Đuričić se na štakama vratio, a onda doživeo razočarenje! (VIDEO)


 
Zola je u rijalitiju uplovio u vezu sa Miljanom Kulić, a njihovu romansu su obeležile velike turbulencije. Nakon svega što se dogodilo između njih, di-džej je otkrio da li će se nakon svega javiti svojoj bivšoj devojci kako bi izgladili odnos. 

"Miljana je isticala da si ti bio sa njom ne zato što nju krasi lepota i dobrota već njen novac. Da li ćeš se čuti sa Miljanom nakon svega, da li ćeš raspraviti o svemu ovome i sa njenom porodicom? " - upitao je voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević Zolu.

"Ako ona posle svega misli tako, neka misli. Ako šta smo sve radili i pokušavali. Čega smo se svega odrekli. Odavde sam izašao na svoju štetu, i nakon svega toga sam dobio strašne uvrede. Mislim da je njoj u glavi da sam ja za sve kriv. Voleo bih da budemo u okej odnosu" - rekao je Zola

Potom su predstavnici sedme sile upitali Zolu da li se plaši da će mu Miljana nauditi nakon svih uvreda koje mu je uputila. 

"Kada ništa nisi kriv, nema čega da se plašiš. Ja nisam kriv za naš raskid" - rekao je za kraj Zola. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>