Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 9. jun 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 9. jun 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 9. jun 2019. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Današnji dan ćete provesti pripremajući se za sve što vas čeka sutra. Razmišljaćete o svojim brojnim obavezama i načinima da ih se što pre oslobodite.


Ako ste u vezi, pokazivaćete veće interesovanje za svog partnera nego on za vas. Slobodni će imati utisak da nemaju kad da se posvete svom emotivnom životu.


Smatraćete da je isuviše odgovornosti na vama. Poželećete da postoji neko ko bi bio voljan da vas odmeni. Preterano ste štedljivi.


Bik 21.4.-21.5.

Tokom većeg dela dana pratiće vas razdragano raspoloženje. Uživaćete u provođenju vremena sa porodicom, prijateljima i drugim bliskim osobama.


Ukoliko ste slobodni, aktivirajte se. Danas možete imati puno uspeha na ljubavnom planu. Zauzeti će se u partnerovom društvu osećati srećno i ispunjeno.


Pokušaćete da ne razmišljate mnogo o poslu i minulim dešavanjima na radnom mestu. Na polju finansija su moguća prijatna iznenađenja.
 

Horoskop: Ovan svoj život živi punim plućima!

Horoskop: Šta od ljubavi očekuju devojke Zodijaka!


Blizanci 22.5.- 21.6.

Neračunajući to što ćete se malko ulenjiti i usporiti, osećaćete se dosta dobro. Iskoristićete ovaj dan za zabavu i opuštanje u društvu dragih osoba.


Zauzeti će moći da se pohvale vrlo skladnim odnosom sa partnerom. Slobodnima će se neko udvarati, što će im imponovati, ali će biti malo nepoverljivi prema toj osobi.


Puno je toga što je već trebalo da završite kada su u pitanju vaša radna zaduženja, međutim, nećete nimalo paničiti zbog toga. Smatraćete da će na kraju sve biti u redu.


Rak 22.6. - 22.7.

Možda ćete imati previsoka očekivanja od svoje okoline, pa ćete se donekle razočarati njihovim stavovima i postupcima. Zatvorićete se u sebe.


Ukoliko ste u vezi, obratite više pažnje na svog partnera. Imaće utisak da ga zapostavljate. Slobodnima se danas niko neće činiti dobrim izborom za njih.


Smišljaćete način na koji biste svoje bliske saradnike mogli da ubedite da vas poslušaju po pitanju jednog velikog predstojećeg posla.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas će okolnosti biti na vašoj strani, tako da se možete nadati vrlo pozitivnom razvoju događaja po svim pitanjima. Želećete da ovaj dan traje duže.


Ako ste slobodni, prihvatićete nečije udvaranje, iako vas dotična osoba neće preterano zaintrigirati. Zauzeti će partneru predložiti izlazak u veće društvo.



Situacijom na poslu nećete biti naročito zadovoljni, međutim, na trenutni finansijski status se nećete žaliti. Ipak, malo povedite računa o svojim troškovima.


Devica 23.8. - 22.9.

Nesigurnost će se smenjivati sa velikim samopouzdanjem. Možete biti vrlo neodlučni i povodljivi, pa danas pažljivo birajte svoje društvo.


Ukoliko ste u vezi, partner će verovatno imati pune ruke posla oko vas. Slobodnima se mogu dopasti dve osobe potpuno različitog temperamenta.


Vaši poslovni ciljevi možda nisu u skladu sa realnim mogućnostima, ali to ne znači da se u skorije vreme situacija neće promeniti u vašu korist.


Vaga 23.9. - 22.10.

Iako su male šanse da samostalno inicirate neko društveno okupljanje, pokušajte da se barem ne izolujete u potpunosti. Samoća vam neće prijati.


Ako ste slobodni, moguće je da imate tajnu simpatiju među prijateljima. Situacija i nije toliko kompleksna koliko se vama čini. Zauzeti će zanemariti svog partnera.


Činiće vam se da trenutno nemate dovoljno samopouzdanja da biste smeli da se uhvatite ukoštac sa velikim poslovnim izazovima.
 

Horoskop: Ogromna sreća tokom juna za ove znakove!

Strelac i Blizanci imaju najviše sreću u životu! Sve im ide od ruke!

Mesečni horoskop za jun 2019. godine!




Škorpija 23.10.- 22.11.

Trudićete se da se nađete prijateljima u nevolji, međutim, nećete želeti da se prekomerno žrtvujete ni za koga jer će vam sopstvena dobrobit ipak biti najvažnija.


Ako ste u vezi, bićete vrlo romantični i strastveni, što će se jako dopasti vašem partneru. Slobodni će biti zainteresovani za ulazak u jedan neobavezan odnos.


Danas ćete se više baviti finansijskim nego poslovnim pitanjima. Razmišljaćete o nekim alternativnim načinima koji bi vam obezbedili dodatnu zaradu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Sa jedne strane, želećete da se posvetite ispunjavanju ličnih ciljeva, a sa druge ćete za sve što budete radili tražiti odobravanje od strane svoje okoline.


Pokušaćete da udovoljite partneru tako što ćete prihvatiti jedan njegov predlog koji vam se u osnovi ne dopada. Slobodni će se truditi da sami sebi budu dovoljni.


Bićete okupirani razmišljanjem o aktuelnim dešavanjima na vašem radnom mestu. Nastojaćete da se dokažete pred svojim saradnicima i nadređenim.


Jarac 22.12.- 19.1.

Veći deo dana rezervisaćete za opuštanje, međutim, pozabavićete se i nekim praktičnim pitanjima jer ćete ipak želeti da se osećate korisnim.


Ukoliko ste slobodni, vaš trenutni emotivni status će vam savršeno odgovarati. Zauzeti će se prema partneru odnositi pomalo neodgovorno. Rasprava je moguća.


Zaključićete da se vaši stavovi i poslovni ciljevi bitno razlikuju od onih kojih se drže vaši najbliži saradnici. Smatraćete da ste po mnogo čemu ispred njih.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete biti nestrpljivi, hiroviti i pomalo egocentrični. Kako biste izbegli bespotrebne sukobe sa okolinom, u nečemu ćete morati da popustite.


Ako ste u vezi, partner će morati ceo dan da obleće oko vas kako bi udovoljio svim vašim prohtevima. Slobodni će se potruditi da budu primećeni gde god se pojave.


Skloni ste lošim procenama i donošenju rizičnih poslovnih, ali i finansijskih odluka. Poslušajte savet jednog od kolega. Nećete pogrešiti.


Ribe 20.2.- 20.3.

Trudićete se da svojim rečima i postupcima nikoga ne uvredite, međutim, nećete u tome u potpunosti uspeti. Bolje se usredsredite na sebe i svoje želje i potrebe.


Ako ste slobodni, možete požuriti sa ulaskom u vezu sa osobom za koju će se ispostaviti da nije pravi izbor za vas. Zauzeti će se odlično slagati sa partnerom.


Biće vam teško da se usaglasite sa svojim poslovnim partnerima oko koraka koje treba da preduzmete kako biste realizovali jedan veliki projekat.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>