Zadruga

Parovi

Dragana Mitar otkrila šta je sve Siniša radio u braku!

Progovorila je o svom braku i svemu onome što je pretrpela od muža! Dragana Mitar otkrila šta je sve Siniša radio u braku ali i koliko puta ga je prevarila.

Dragana Mitar otkrila šta je sve Siniša radio u braku! Screenshoot/InstagramBivša zadrugarka Dragana Mitar je pomenula da je zbog velike ljubavi sa Sinišom koji je 20 godina stariji sve i eskaliralo:

"Možda smo od velike ljubavi došli do ovoga. Istrpela sam neke stvari, da li je to sa suprotne strane bila neka ljubomora ili ljubav, ne znam. Oprostila sam, ali zaboravila nisam. Bile su razne svađe, rasprave, ali i ušuškanost i sigurnost, sve smo radili zajedno, sve to je eskaliralo. On je takav profil čoveka da nikad ne znaš na čemu si, ali ja to svrstavam pod "krizu srednjih godina". Kada sam upoznala muža, Siniša nije imao ništa."

Dragana Mitar smatra da se dosta dugo zavaravala:

"Žena kada prevari je osuđena, a sve što sam uradila, uradila sam sebi. Ljudi su me primakli uz zid, ja probam da slažem, ali onda na kraju kažem istinu. Postoje neke stvari u trudnoći koje su me bolele, on me prevario. Ja sam se porodila, a muškarci tada koriste priliku da zadovolje potrebu na drugom mestu. Imala sam potrebu da se osvetim i uradim ono što je i on meni, da bi video kako je teško i strašno. Pokušavala sam da nađem beg. Ja sam njega prevarila 2 puta, a on mene 55 puta, posle 7 godina dosta sam se zavaravala. Vreme je da se stavi tačka i okrenemo nove listove."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srbija Danas

Povezane vesti:


>