Zadruga

Parovi

Miljana Kulić se sada izvinjava silovanim ženama! Ipak sa vređanjem nastavlja! (VIDEO)

Nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga 2" zbog povređivanja Jovane Tomić Matore, Miljana Kulić se nije previše oglašavala u javnosti. Tek ponekad na Instagramu, a najviše komentara izazvala je kada je javno objavila prepisku sa menadžerom Lazara Čolića Zole. Miljana Kulić se sada izvinjava silovanim ženama! Ipak sa vređanjem Sanje Stanković nastavlja!

Miljana Kulić se sada izvinjava silovanim ženama! Ipak sa vređanjem nastavlja! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Miljana Kulić je nešto posle ponoći imala lajv uključenje na Instagramu gde je pokušala da razjasni šta se zapravo desilo, prema njenom mišljenju.

Nišlijka je, između ostalog, ispričala šta se dešavalo u produkciji tokom večeri kada je diskvalifikovana, kako je sa Zolom u WC-u "Zadruge" brojala novac od dvonedeljnog honorara, a i izvinila se za reči koje je izrekla Sanji za silovanje.

"Sada sam dobro, tri dana mi je trebalo da se oporavim od šoka. I zbog toga što mi se desilo u "Zadruzi", ali i napolju. Pošto vidim da sam pogrešno shvaćena, želim da se izvinim svim silovanim ženama. Nisam mislila nikog da uvredim kada sam to izgovorila Sanji Stanković, a izgovorila sam jer je ona jedna obična raspala k**vetina koja je samo dodavala gas u svađi, a i kada su me tukli. Videli ste taj klip verujem! Tukli su me i silovali. Fizički su me napale i jedna i druga dok sam pevala pesmu Nori i samo iz tog razloga sam izgovorila to za silovanje. Stojim iza toga da je slagala, kao i što sve laže, pa i za vezu sa Matorom da bi je narod sažaljevao. Nisam to rekla da bih povredila silovane žene. Imam dve sestre, majku, i ja sam žensko, i svesna sam kakav je to pakao" - započela je Miksi i potom prešla na priču o bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli.

- Što se njega tiče, ja sam kriva, ne tražim opravdanje. Nisam trebala da dozvolim neke stvari, trebalo je ranije da presečem. Izgovorila sam mu užasne pretnje, van svake pameti. To sam izgovorila samo zato što mi je bilo užasno loše i pozlilo mi je. Ni ne sećam se šta sam izgovorila, a klip sam odgledala samo tri sekunde i nisam mogla više - rekla je Miljana.




- U jednom momentu sam bila u produkciji. Dali su mi so i vodu i slanu supu jer mi je pritisak bio 70 sa 40. Potom sam se puna besa vratila i desilo se to sa Zolom. Mene ljubav u rijalitiju ubija, to znate u šest mojih učešća, a znam da prave ljubavi u rijalitiju nema i da je to dokazano. Zola nije izašao iz "Zadruge" zbog mene, nego zbog novca jer sam ja u apartmanu dobila pare za dve nedelje unapred. U toaletu sam mu rekla da od diskvalifikacije i kazne nema ništa, da je to priča za malu decu. Čak i ako dođe do toga, ja sam mu rekla da sam spremna da uđem u "Zadrugu 3" na nekoliko meseci i da mu to isplatim. Tek kad je izbrojao koliko novca sam imala, on je krenuo. Ne za mnom, nego za novcem. Kada je bacio kolica dečja ja sam poludela i isterala ga iz stana, rekla mu da se spakuje za sat vremena - ispričala je Kulićeva.


 

Zadruga 2: Pušten snimak! Traži se opravdanje za Miljanu Kulić?! (VIDEO)



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>