Zadruga

Parovi

Zerina Hećo je Sukiju slala gole slike da bi ga namamila i osvetila mu se! (VIDEO)

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana. Bane Čolak je u jednom trenutku šokirao svoje cimere ali i gledaoce kraj malih ekrana. Zerina Hećo je Sukiju slala gole slike da bi ga namamila i osvetila mu se za ono što joj je uradio.

Zerina Hećo je Sukiju slala gole slike da bi ga namamila i osvetila mu se! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Klip koji je pušten odnosio se na drugi razgovor Mine Vrbaški sa Drvetom mudrosti, gde je nastavila da priča o Ani Korać i njenim lažima o njihovom zajedničkom životu, a zatim i da smatra da Koraćeva brine šta će se desiti kad izađe iz rijalitija "Zadruga 2". David Dragojević se iznervirao i odmah ustao sa stola kada se video o čemu se radi, a kasnije se vratio.

Nakon što se povela priča o tome da li su živele zajedno, a one priznale da faktički jesu, povela se priča o Karlu i Sukiju. Mina je ispričala kako se upoznala sa Anom i došla u kontakt sa Karlom i Sukijem, kao i da li su se nekad zajedno družili sa njom i Koraćevom:

"Prvi put je bilo kada mi se javila i pitala me da li želim da dođem u Skoplje. A srele smo se u "Kasini". Mi (Karlo i Mina) smo se upoznali tek kasnije. On je došao sa Sukijem, išli smo na večeru i družili smo se. Videli smo se Karlo i ja nekoliko puta. Ja mu nisam rekla čime se bavim, ali normalno da ljudi saznaju sve."

"Ja sam imala svoj stan, samo sam došla kod nje. Ja nisam imala pojma da se oni viđaju posle. Prekinula sam svaku komunikaciju, imala sam svoje društvo. Nikad se nisam našla u društvu sa njima." - rekla je Ana Korać.

Mina Vrbaški je dodala:

"Uvek kada sam se viđala sa njima, bila sam odvojena. Oni su se njoj javili da su u Beogradu. Ona nije bila sa mnom u društvu sa njima."

Povela se priča i o bivšoj učesnici rijalitija, Zerini Hećo, kao i tome da li je znala da je Ana bila u kontaktu sa Sukijem, pa je Ana rekla:

"Pitajte Zerinu, ja nju nikada nisam videla. Niti joj je Suki rekao da je bilo šta imao sa mnom. Niti sam ja nju negde srela, ovde sam je prvi put srela i upoznala."
 

Miljana Kulić se sada izvinjava silovanim ženama! Ipak sa vređanjem nastavlja! (VIDEO)



Zatim je Bane Čolak, bivši Zerinin dečko, otkrio šta zna o toj situaciji:

"Ja i te kako poznajem gospodina Suada Sukija i ne plašim ga se. Kad budem izašao napolje, tada ću pričati. Zerina meni nikada nije spomenula Anu u životu. I te kako mi je pričala o njemu, pričala mi je svašta. Dok je bila sa mnom u vezi, konstatno mu je slala gole slike da bi ga namamila u svoj grad da mu se osveti za ono što joj je uradio. Čak je Suki prekinuo kontakt sa Zerinom zbog svoje supruge."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>