Region

Svet

Poznati fudbaler na nastupu Jelene Karleuše!

Jelena Karleuša sinoć je nastupila u Beogradu, prvi put posle smrti majke Divne, a u klub se pojavila u neobičnoj kombinaciji. Na nastup je stigla sat vremena posle ponoći u pratnji svog tima i obezbeđenja. Poznati fudbaler na nastupu Jelene Karleuše! 

Poznati fudbaler na nastupu Jelene Karleuše! Screenshoot/InstagramZa razliku od pretodnih pojavljivanja u javnosti, Jelena Karleuša je ovaj put bila raspoložena, smeškala se sve vreme. Jelena se pojavila roze izdanju, kosa joj je bila pink boje, a najviše je privukla pažnju kacigaom sa ušima Mini Mausa.

Malo je falilo da seksi kostim padne sa njenih grudi, te je Jeca sve vreme nameštala isti kako ne bi pokazala previše. Nastup je započela pesmom "Slatka mala", a zatim su usledili poznati hitovi: "Ostavljam te", "Insominija", "Kazino", i mnogi drugi.Veliki broj poznatih ličnosti došao je da podrži Jelenu i uživa u nastupu. Među njima su bili Mira Škorić, Stefan Živojinović, Bobi Marjanović, Vladimir Stojković, Stefan Živojinović, Sofija Milošević, Đorđe David i mnogi drugi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>