Region

Svet

Zoran Marjanović tvrdi da je nevin! Spreman je i za streljački vod!

Viši sud u Beogradu u ponedeljak je potvrdio optužnicu kojom se Zoran Marjanović (40) tereti za brutalno ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović (33) 2. aprila 2016. u Borči. On tvrdi da je nevin i da je optužnica fabrikovana. Spreman je i za streljački vod!

Zoran Marjanović tvrdi da je nevin! Spreman je i za streljački vod! Screenshoot/Instagram



Viši sud u Beogradu u ponedeljak je potvrdio optužnicu kojom se Zoran Marjanović  tereti za brutalno ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović,  2. aprila 2016. u Borči. U ekskluzivnom intervjuu Marjanović tvrdi da je nevin, da je optužnica fabrikovana i da je za istinu spreman da ide pred svaki sud, pa i pred streljački vod!

- Spreman sam i ispred puščanih cevi da stanem i izađem pred svaki sud na svetu jer sam nevin! Boriću se za svoju istinu, ali i za istinu svakog pravednika koji trpi nepravdu i progonjen je zbog nečega što nije počinio i sa čime nema ama baš nikakve veze - kaže suprug ubijene pevačice.

Ipak, Marjanović navodi da ne zna ko pokušava sa ovom optužnicom da uništi život njegovoj porodici i njemu, ali ne gubi nadu da će na kraju pravi ubica njegove supruge biti konačno otkriven i uhapšen.

- Ko stoji iza svih ovih muka, nameštaljki, kleveta i zlodela koja snalaze moju porodicu i mene već tri godine, ne znam, vreme će sigurno pokazati! Što se tiče policije, tužilaštva i pravosuđa, mislim da tu ima i te kako savesnih ljudi koji svoj posao rade pošteno. Od svega ovoga, kao i suđenja, ukoliko do njega dođe, očekujem istinu i pravdu! Da se ne dozvoli da ove gnusne laži i maštarije, koje su satkane od konca i kanapa, prođu i napakoste meni i mojoj porodici - kaže Zoran.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>