Region

Svet

Aca Lukas i Aco Pejović se posvađali zbog Maje Berović!

Pevači, Aca Lukas i Aco Pejović se posvađali zbog Maje Berović! Dobro obavešteni izvori tvrde kako je Pejović spremio pesmu i dogovorio duet, ali je koncepciju promenio Lukas, koji je ubedio Berovićku da je bolje da snimi sa njim.

Aca Lukas i Aco Pejović se posvađali zbog Maje Berović! Svet Plus



Nakon više od 20 godina prijateljstvo Ace Lukasa i Ace Pejovića puklo je i to zbog Maje Berović. Kako Srpski telegraf saznaje, bosanska pevačica bila je glavni razlog da Pejović precrta imenjaka sa liste prijatelja i sve to zbog dueta. Naime, dobro obavešteni izvori tvrde kako je Pejović spremio pesmu i dogovorio duet, ali je koncepciju promenio Lukas, koji je ubedio Berovićku da je bolje da snimi s njim.

 - Pejović je angažovao Bubu Korelija i Džalu Brata da urade letnji hit za Maju i njega. I kada je dobio pesmu, bio je bukvalno u transu. Nazvao je Maju, obavestio je da imaju letnji hit i dogovorili su se da uđu u studio kroz nekoliko dana, ali je Lukas tada umešao prste. Nazvao je Maju Berović i rekao joj da ima pesmu kao stvorenu za duet i da bi joj bolje bilo da snimi s njim. Bio je toliko uverljiv da je uspeo da ubedi Maju - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

"Maja je zatim javila Pejoviću, na šta je ovaj poludeo. Nazvao ga je odmah i rekao kako nije u redu da mu krade ideje i da se tu ne radi o duetu nego o principu i poštovanju. Lukas mu je tada odbrusio da Berovićka nije njegovo vlasništvo, pa da on određuje s kim će da radi duet, što je Pejovića isteralo iz takta, te mu je spustio slušalicu."

"Ja sam u odličnim odnosima sa svim kolegama. Kod nas nema timova, ja nigde ne prelazim i nikom se ne klanjam i zabole me ko je s kim dobar, a ko nije. Ja sam dobar sa svima" - rekao je Lukas, ne želeći da komentariše naše navode.

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da je prijateljstvo između Ace Lukasa i Cece puklo, a da je glavni krivac bila Jelena Karleuša. Svim fanovima bilo je čudno to što se Ceca i Aca više ne prate na društvenoj mreži Instagram, a prestali su i da lajkuju fotke jedno drugom.

Uprkos svim ovim okolnostima, Lukas tvrdi kako su Ceca Ražnatović i on u odličnim odnosima.

"Super sam sa Cecom i žao mi je što zbog poslovnog angažmana nisam stigao da odem na rođendan kod Anastasije. Bio sam uredno pozvan, a prošle godine sam se super proveo. To što se ne pratimo moraš da pitaš devojku koja uređuje moj Instagram, a ne mene" - rekao je Aca.
 

Ceca Ražnatović: Ona me je umivala ljubavlju! Stena, stroga, a pravična!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>