Region

Svet

Sve je otkriveno! Šaban Šaulić ima tajni račun, na kome je čuvao bakšiš!

Sve je otkriveno! Pevač naredne muzike Šaban Šaulić, izgubio je svoj život u tragičnoj saobraćajnoj nesreći po povratku sa nastupa u Nemačkoj, gde je posedovao i tajni bankovni račun, na kome je čuvao bakšiš! 

Sve je otkriveno! Šaban Šaulić ima tajni račun, na kome je čuvao bakšiš! Screenshoot/InstagramŠaban Šaulić je na računu sačuvao oko dva miliona evra, a ovu ušteđevinu je navodno krio od supruge Gordane Šaulić, ali i od dece:

"Tokom čitave Šabanove karijere njegova supruga Gordana baratala je novcem i sve sama raspoređivala. Ona je vodila sve njegove poslovne sastanke, zakazivala i ugovarala nastupe i gostovanja, pa je na kraju odlučivala o tome šta će raditi sa svakim njegovim honorarom. Šaban, međutim, sam sklanjao deo novca, koji je slagao na bankovni račun. Tako je hteo za svaki slučaj da se osigura. On nikada nije bio sebičan, pa ni taj novac nije krio sa strane samo za sebe, nego je sve sklanjao kako bi osigurao i porodicu. Razmišljao je unapred, pa mu je na pamet palo, ako mu se, ne daj Bože, nešto desi, štek postoji."

Blizak pevačev prijatelj, dalje objašnjava i da je u pitanju račun u jednoj nemačkoj banci, te i da će supruga Goca moći da pristupi tom računu samo ako pored sebe bude imala advokata:

"Šaban ima tajni devizni račun u jednoj nemačkoj banci koji je sada zapečaćen i samo Goca preko advokata može da mu pristupi. Šaban je mučenik verovao da će doživeti penziju, da će moći da se opusti u Krčedinu, pa je mislio na stare dane, ali i da ne opterećuje decu. Zato je i štedeo. Sav bakšiš sa romskih svadbi, koji je uvek bio pozamašan, Šaban je čuvao tamo u Nemačkoj i to nikada nije dirao. Te pare sada pripadaju Goci i njegovoj deci i to oni moraju sa advokatima da reše. Nadam se da Gordana za to zna, a i da nije znala, ta banka ju je sigurno o tome obavestila nakon Šabanove tragedije."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Skandal


>