Zadruga

Parovi

Dragana Mitar dečka može da nađe za pet minuta, a od muža želi stan!

Napustila je rijaliti "Zadruga 2" i sada je vreme da rešava porodične probleme, odnosno odnos sa suprugom koji je za vreme njenog boravka u Beloj kući našao drugu devojku sa kojom sada uživa. Dragana Mitar kaže da dečka može da nađe za pet minuta, a od muža želi da joj kupi stan!

Dragana Mitar dečka može da nađe za pet minuta, a od muža želi stan! Screenshoot/Instagram
Dragana Mitar je po izlasku iz "Zadruge 2" za Rijaliti ekskluzivno otkrila da Siniši neće sigurno dati da se razvede od nje dok je ne časti jednom vrednom nekretninom, tačnije dok joj ne kupi stan:

"Videla sam se sa Sinišom otkad sam napustila imanje, ali mislim da se naš odnos pretvorio u špansku seriju. Više se ne zna ko kome šta misli i šta će u budućnosti da se dešava. Jedno je sigurno, a to je da je ovaj rijaliti bio prekretnica za to da oboje shvatimo da li smo jedno za drugo ili ne. Mislim da su neke stvari sada mnogo jasnije. Sve u svemu, rešila sam da mužu neću da dam razvod dok me ne počasti nekom dobrom nekretninom! Pa šta ću, i on je vršljao sa strane dok sam ja bila u zatvorenom prostoru mesecima, zato ne može da prebaci krivicu samo na mene! On sada ima devojku i lepo mu je s njom, a ja, s druge strane, imam udvarača koliko hoću! Jedan fan se ponudio da mi kupi automobil! Šta fali, kad može Aleksandra Subotić da dobija skupe poklone od fanova, a samo što je nakratko izašla iz rijalitija, valjda mogu i ja."Dragana Mitar je objasnila da njenom sinu ništa neće faliti, bez obzira na to što ona muža uskoro neće da ima, a kako je potpisivanje papira za razvod odloženo na neko vreme zbog preokupiranosti njihovog advokata, rijaliti-učesnica je sada smislila način kako da ostvari što veći dobitak iz braka sa Sinišom, pa hoće da ga natera da joj pokloni bogatu zaostavštinu:

"Siniša i ja smo već razgovarali detaljno i ja sam mu rekla da bi bio red, pošto smo oboje grešili, da se rastanemo u miru. Rekla sam mu da ne bi bilo loše da mi ostavi neki stančić u amanet. Mada ne mora, mi posedujemo već dva stana, tako da može i neki od njih da mi ostavi, ne bih se bunila. Uvek možemo normalno da se dogovorimo. Sinu ću uvek normalno dopustiti da ide s njim gde god želi i kada hoće. To se ne dovodi u pitanje. Sada nameravam u potpunosti da se posvetim sebi, da vredno radim i vratim izgled koji sam imala kada sam ušla u rijaliti. Nisam unutra vodila računa ni o ishrani, a kamoli o nekim drugim stvarima. Dečka mogu da nađem za pet minuta, ali sada mi to nije prioritet. To će doći lako, bar udvarača ima mnogo.""Kad može Aleksandra Subotić da dobija skupe poklone od fanova, a samo što je nakratko izašla iz rijalitija, valjda mogu i ja!"

Prokomentarisala je i da se sa bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem, sa kojim je bila pre rijalitija, neće miriti i da je ta priča odavno za nju završena:

"Što se Pavla tiče, mislim da sam i u rijalitiju objasnila da tu nema šanse da se bilo šta nastavlja. On je ušao sa namerom da me bocka pred kamerama iz ne znam ni ja kog razloga, ali sam se dobro držala. Nisam padala na provokacije. Njemu želim sve najbolje u životu i ne bih da se vraćam mnogo na to šta bi bilo kad bi bilo. Svako kreće na svoju stranu."

Dragani je najteže palo to što je nabacila kilograme:

"Žao mi je što sam napravila tenk od sebe. Nije bilo lako o svemu unutra voditi računa. Boriti se i za hranu i biti po ceo dan u emisijama uživo i ispravljati sliku o sebi. Svesna sam činjenice da sam se zapustila, ali nije bilo lako. Svakako sam ponosna na ovo celo iskustvo. Oblikovalo me je, nadam se, nabolje."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>