Region

Svet

Ceca Ražnatović: Ona me je umivala ljubavlju! Stena, stroga, a pravična!

Svetlana Ceca Ražnatović na Instagramu je objavila veoma emotivan status koji je posvetila sestri Lidiji Ocokoljić. Ona me je umivala ljubavlju! Stena, stroga, a pravična!

Ceca Ražnatović: Ona me je umivala ljubavlju! Stena, stroga, a pravična! Screenshoot/InstagramPevačica Svetlana Ceca Ražnatović je na svom Instagramu objavila veoma emotivnu poruku uz fotografiju na kojoj se nalazi sa sestrom Lidijom:

" Najveći dar koji sam pored dece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije. Koliko god da je bilo teško, uvek je bila najjača. Stena. Stroga. A najpre pravična. Osoba koja zna sve moje tajne i koja razume kada pogrešim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi i dešava se da načinimo grešku. Pazi na mene kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu. Vraća me na pravi put kada mislim da su sve lađe potonule. Hvala ti što si uvek uz mene, uvek ću te voleti iz srca i moje duše... "
 

Albert Nađ decu nije video četiri godine. Jelena očajna zbog alimentacije!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>