Region

Svet

Ilda Šaulić: Plakala sam uz Šabanove pesme i dok je bio živ! (VIDEO)

Ćerka preminulog pevača Šabana Šaulića, Ilda, prvi put se oglasila u javnosti posle smrti oca koji je nastradao 17. februara u saobraćajnoj nesreći i ispričala neke detalje. Plakala sam uz Šabanove pesme i dok je bio živ!

Ilda Šaulić: Plakala sam uz Šabanove pesme i dok je bio živ! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U emisiji "Balkanskom ulicom" kod Vesne Dedić, Ilada Šaulić je ispričala:

"To je bol za ceo život i ništa više neće biti isto. Bio je veliki čovek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve i što nam je ostavio pesme kroz koje će zauvek živeti. Iako sam slaba na oca, bila sam stabilna kada se sve to dogodilo. Iskreno, ne znam gde sam nalazila snagu."

Pevačica se prisetila i svog poslednjeg razgovora sa ocem, koji se desio neposredno pred poslednji nastupa Šabana Šaulića:

"Bila je to subota kada se spremao da krene u Nemačku na nastup. Ja sam bila u studiju i spremala novu pesmu. Inače nisam imala običaj da ga obaveštavam šta snimam. Međutim, taj dan sam baš poželela da ga pozovem. On se javio i bio je super raspoložen. Kažem mu ja: "Hajde upali kameru, nisam te dugo videla". Hvala Bogu da sam uhvatila barem taj trenutak da ga vidim."

O Šabanovim pesmama kaže:

"Još nisam slušala njegove pesme, ali još ne mogu. Bože, plakala sam uz njegove pesme i dok je bio živ, sad ću da plačem uz neku drugu emociju."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>