Region

Svet

Majka Nadica: Kiju i Slobu bi jedino moglo da veže dete!

Majka Kije Kockar, Nadica otvorila je vrata svog doma novinarima i ispričala interesantne detalje iz života svoje ćerke. Osvrnula se i na brak svoje ćerke sa pevačem Slobodanom Radanovićem i iznela svoje mišljenje: Kiju  i Slobu bi jedino moglo da veže dete!

Majka Nadica: Kiju i Slobu bi jedino moglo da veže dete! Screenshoot/InstagramNadica je otkrila da je Kija Kockar dobra kuvarica i da je to povukla na oca, a od bake je učila da sprema kolače:

"Kija je odrasla sa mnom i mojom majkom. Bile smo super trio, a i dalje smo kada ćerka svrati. Bila je odličan đak. Samo sam vikala prvi dan osnovne i srednje škole, i prvi dan fakulteta."

Nadica kaže da je njena ćerka imala srećno detinjstvo uprkos tome što je rano prekinula komunikaciju sa ocem:

"Kijin tata je uz nju bio do njene desete godine. Kada je alkohol zauzeo posebno mesto u njegovom životu, više nije viđao dete. Ona nije bila bezbedna tada s njim. Kasnije su izgradili odnos, dete mu je bilo i na sahrani. Retko je bila kod kuće. Puštala sam je da se igra sa decom. Nisam joj dozvoljavala da plače ako joj neko uzme igračku. Učila sam je da se sama bori kroz život."

Ponosna mama ističe da joj je bilo teško kada je morala da se razdvoji od ćerke:

"Najteže mi je bilo kada je otišla da studira u Beograd, a ja sam bila za to da ode u Novi Sad. Tri nedelje sam sedela u ćošku kao pod infuzijom. Ali nisam htela da je smaram. Kasnije mi je bilo lakše kada je počela da živi sa Slobom tamo."

Na pitanje kako bi reagovala da se Kristina i Slobodan pomire, Nadica je imala interesantan odgovor:

"Meni je najbitnije da je nakon svega Kija srećna i da je uspela. Ali ako bi ona rešila da se pomiri sa njim, ja bih prihvatila. Njih bi jedino moglo da veže dete."

Nadica još kaže da uživa da ode kod ćerke:

"Od pobede u 'Zadruzi' Kristina je kupila stan u Beogradu i opremila ga, a ja njen novi dom obožavam. Tamo se osećam kao kod kuće, a Kija mi uvek ugađa kada sam kod nje."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir


>