Region

Svet

Jelena Karleuša crna ovca u porodici!

Pevačica otvorila dušu i iznela detalje iz detinjstva! Njeno školovanje se pretvorilo u pakao jer je rano počela da se bavi pevanjem. Jelena Karleuša kaže da je jedina crna ovca u porodici!

Jelena Karleuša crna ovca u porodici! Screenshoot/Instagram



Mnoge naše pevačice su rano počele da se bave estradnim poslom, što je uticalo na njihovo obrazovanje, a među njima je i Jelena Karleuša. Jelena je nakon završene osnovne škole upisala Zemunsku gimnaziju, ali je završila drugu školu spletom okolnosti:

"Posle osnovne škole upisala sam srednju – gimnaziju, pa sam se ispisala iz gimnazije, pa sam vanredno završila turističku i muzičku školu"- otkrila je Jelena u emisiji Saše Popovića "Zvezde Granda specijal" prošle godine.

Saša Popović ju je pitao potom: 

"Ispisala si se iz gimnazije?"

"Tako je, jer sam počela da pevam. A bila sam najbolji đak, ali sam sa 16 godina snimila prvi album i moje školovanje se pretvorilo u pakao. Ostatak mog obrazovanja sam pokušala da nadoknadim sama"- priznala je Karleuša.

Jelena Karleuša nikada nije završila fakultet i po tome je jedinstvena u svojoj porodici. Karleuša se ponovo nije pojavila na suđenju sa Vranješom, ono što joj sledi je...

"Ja sam jedina crna ovca u porodici koja nije zavšila fakultet. Svi u mojoj porodici su akademski građani, sem mene"- iskrena je bila Jelena.

Interesantan detalj u vezi sa Jeleninim školovanjem je taj da je imala dobre ocene, a da nikada nije učila, već da je pomno pratila predavanja. Jedino joj matematika nikada nije išla od ruke. Uvek je imala mišljenje o svemu i nije se libila da ga iznese.

Jelena je više puta u javnosti govorila kako je tokom školskih dana imala malo prijatelja, jer su je gledala kao nekog "čudaka" i da se uglavnom družila sa starijima od sebe.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>