Zadruga

Parovi

Miljana Kulić diskvalifikovana! Matora završila sa dve kopče na licu! (VIDEO)

Miljana Kulić je tokom žurke povodom rođendana vlasnika TV Pink Željka Mitrovića nasrnula na Jovanu Tomić Matoru i udarila je mikrofonom u nos, jer ju je ova zadrugarka provocirala zbog njenog ophođenja prema Sanji Stanković. Miljana Kulić diskvalifikovana! Matora završila sa dve kopče na licu!

Miljana Kulić diskvalifikovana! Matora završila sa dve kopče na licu! (VIDEO) Screenshoot/Video



Podsetimo, nasilje je u Beloj kući strogo zabranjeno i kosi se sa pravilima rijalitija. Zbog agresivnog ponašanja Veliki šef je doneo odluku da Kulićeva bude diskvalifikovana, a do svega ovoga ne bi došlo da je Miljana kažnjena na vreme. Ne zaboravimo da je svog bivšeg verenika Zolu udarila pesnicom u glavu dok je ležao u krevetu, o čemu smo pisali OVDE. Da ne govorimo o tome, kako Kulićeva ne bira reči i sredstva da bi druge ponizila i uvredila, pa neretko daje podršku silovateljima, govoreći Sanji Stanković  "da nije čudo što je silovana".

Ovakvim svojim postupkom, Miljana Kulić je izazvala bes svih zadrugara!



Matoroj je nakon udarca krenula krv na nos, pa joj je je ubrzo pružena lekarska pomoć. Po povratku u Belu kuću, Jovanu je dočekala Sanja Stanković i nekolicina zadrugara koji su bili zabrinuti za nju, a ona im je ispričala da su joj ušivali ranu.

"Sve će biti kako treba. Boli me mnogo. Imam dve kopče."

Sanja se pobrinula da Tomićevu smesti u krevet, a potom je obasipala nežnim poljupcima koji su Matoroj bili lek u ovakvoj situaciji. 
 

Monstruozno! Miljana Kulić preti Zoli! Bićete ubijeni i majka i ti! (VIDEO)



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>