Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 1. jun 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. jun 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 1. jun 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Ostaćete željni mira i tišine. Imaćete utisak da ste konstantno okruženi ljudima, a od te gužve nećete imati kad da se usredsredite na sopstvene misli.


Ako ste u vezi, današnji dan će vam obezbediti puno lepih trenutaka sa voljenom osobom. Slobodni će biti veoma privlačni svojoj okolini, ali neće ih biti lako zavesti.


Kada su finansije u pitanju, bićete vrlo zadovoljni. Sa druge strane, iako vas na poslu ne očekuju nikakve neprijatnosti, teško će vam pasti što danas uopšte morate da radite.


Bik 21.4.-21.5.

Dobro raspoloženje i pojačan optimizam pomoći će vam da se uspešno izborite sa velikim poslovnim izazovima, a neki od vas stići će i da uživaju u ljubavi.


Ukoliko ste skoro ušli u vezu, ili postiji neko vam se dopada, danas će se vaša osećanja prema toj osobi produbiti. Zauzeti će imati harmoničan odnos sa partnerom.


Nešto što vam je u prethodnom periodu zadavalo probleme sada može biti lako prevaziđeno. Biće vam jasno šta treba da činite kako biste ostvarili svoje poslovne zamisli.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Ceo dan ćete biti zamišljeni, međutim, vaše misli neće biti teške prirode, naprotiv. Vaš aktivan um imaće okrepljujuću ulogu i učiniti vas smirenim.


Oni koji su u vezi, ili braku odlično će se sporazumevati sa partnerom. Slobodni će biti dosta zatvoreni što im neće pomoći da pronađu svoju srodnu dušu.


Svojim saradnicima ćete ukazati na neke alternativne poslovne mogućnosti o kojima oni nisu ni razmišljali. Vaše ideje i predlozi biće vrlo dobro prihvaćeni.


Rak 22.6. - 22.7.

Na okolinu ćete ostavljati utisak srećne i bezbrižne osobe. Ipak, zbog toga ćete nekima delovati nedovoljno ozbiljno, što vam neće pomoći kada je posao u pitanju.


Iako vas jedna osoba veoma privlači nećete hteti da joj to stavite do znanja. Danas ćete kriti svoje emocije, a takav stav ćete zadržati i ako ste u vezi, ili braku.


Vaš najjači adut biće snalažljivost u komunikaciji. Ako danas budete pregovarali sa novim klijentima, ili budućim saradnicima, znaćete tačno šta treba da kažete.
 

Horoskop: Ogromna sreća tokom juna za ove znakove!

Strelac i Blizanci imaju najviše sreću u životu! Sve im ide od ruke!
Lav 23.7.- 22.8.

Umećete da odvojite bitno od nebitnog i da se na adekvatan način posvetite onome što vam je glavni cilj. Ipak, vodite računa da ne budete isuviše isključivi.


Zauzeti će partneru direktno i otvoreno ukazati na probleme koji postoje u njihovoj vezi. Slobodni bi mogli da se zbliže sa osobom koja ima ista očekivanja u ljubavi kao oni.


Poslovni partneri mogu vam biti glavna podrška u postizanju željenih rezultata, ali vi se nećete puno oslanjati na njih jer će vam biti važno da se osećate nezavisnim.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas će vam se svi problemi činiti mnogo lakše rešivim. Bićete puni poleta i entuzijazma, ali nećete biti nerealni. Doći ćete do nekih važnih zaključaka.


Ako ste slobodni, niko vam neće biti potreban da bi vam bilo lepo. Oni koji su u vezi, poželeće da svoj odnos sa partnerom na neki način učine uzbudljivijim.


Ukoliko ste na rukovodećem položaju, bićete prezadovoljni radom svojih zaposlenih. Drugi će uživati veliku naklonost nadređenih i, uopšte, autoriteta.


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete biti mnogo temperamentniji u odnosu na to kakvi ste inače. Imaćete jasnu predstavu onoga što želite i sa velikim žarom ćete se boriti da to i ostvarite.


Slobodni će želeti da uživaju u svom statusu, ali nije isključeno da im neko upečatljive i atraktivne pojave probudi veće interesovanje. Zauzeti će se odlično slagati sa partnerom.


Želećete da sakupite što više informacija koje mogu biti od velikog značaja za posao kojim se bavite. Bićete kreativni i skloni primeni novih taktika.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Ukoliko vas nešto muči, nemojte se zatvarati u sebe. Podrška i mudar savet bliskih osoba značiće vam i više nego obično i učiniće da se osećate zaštićeno i voljeno.


Slobodni će danas pleniti svojom pojavom i šarmom. Mnogi će se interesovati za njih. Zauzeti će želeti da što više vremena provedu u partnerovoj blizini.


Može se desiti da posredno dobijete informaciju o nekom bonusu, ili povišici, mada se nećete previše uzdati u to. Prijaće vam današnja atmosfera na radnom mestu


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete biti realniji, racionalniji i po mnogim pitanjima bolje organizovani od svih ljudi sa kojima budete “imali posla”, što će vas, u izvesnoj meri, iritirati.


Slobodni neće znati šta da misle o svojoj simpatiji. Činiće im se da je to neko ko govori samo ono što drugi žele da čuju. Zauzeti će održavati skladan odnos sa partnerom.


Kvalitet vaše komunikacije i saradnje sa kolegama čini se promenljivim. Međutim, vi ćete tačno znati s kim možete, a s kim ne možete da nađete zajednički jezik.


Jarac 22.12.- 19.1.

Potrudite se da se danas ne opterećujete stvarima na koje ne možete da utičete. Opustite se i uživajte. Manje se fokusirajte na tuđe mišljenje i držite se svoje filozofije.


Možete se naći u centru pažnje. Mnogi će hteti da vas osvoje. Zauzeti će biti skloni nesigurnosti kada je budućnost njihove veze u pitanju i to bez jakog razloga.


Na neki način ćete osigurati svoju poziciji na trenutnom radnom mestu. Možete se nadati pristizanju nagrada i priznanja koja će stabilizovati vaše finansije na duži period.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodićete brigu o ljudima u svom okruženju. Bićete pažljivi i saosećajni, a pritom ćete oko sebe širiti pozitivnu energiju, pa će mnogi hteti da budu u vašem društvu.


Ako ste slobodni, za vas će se interesovati osoba koja je emotivno vrlo zrela i koja pridaje puno značaja ljubavi. Zauzetima predstoji puno sreće na emotivnom planu.


Može se desiti da svesno zanemarite određeni segment posla na kojem trenutno radite, a koji će se kasnije pokazati značajnijim nego što vam se sada čini.


Ribe 20.2.- 20.3.

Spolja će delovati kao da se dosađujete, a u stvari ćete biti okupirani nekim kompleksnim pitanjima. Potražićete i tuđe mišljenje, ali ćete na kraju ipak ostati pri svom.


Slobodni će želeti da se osećaju emotivno ispunjeno, ali istovremeno neće hteti da promene svoj ljubavni status. Zauzeti će imati odličnu komunikaciju sa partnerom.


Najviše uspeha na poslovnom planu imaće oni koji koji rade u oblasti medija, komunikacije i saobraćaja. Ostali će biti brzopleti zbog čega će praviti česte greške u radu.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>