Zadruga

Parovi

Pesnicom u glavu! Tuča bivših verenika pred kamerama rijalitija Zadruga 2! (VIDEO)

Miljana Kulić prišla je svom bivšem vereniku Lazaru Čoliću Zoli u ranim jutarnjim satima. Nije nosila bubicu, pa nije moglo da se čuje šta mu to govori, ali u jednom trenutku Kulićeva je udarila rukom Lazara po glavi. Jezivo! Tuča bivših verenika pred kamerama rijalitija "Zadruga 2"! Pesnicom u glavu!

Pesnicom u glavu! Tuča bivših verenika pred kamerama rijalitija Zadruga 2! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Zola joj nije uzvratio već je samo ostao da leži potpuno zatečen situacijom. Šta god da je razlog, opravdanja nema za ovakvo nasilno ponašanje jedne žene i majke.  Nešto kasnije, Zola je izašao sa Miljanom napolje, gde su nastavili svoju raspravu.

Polivali su se prljavom vodom i po snimku se može zaključiti da su vikali jedno na drugo, ali nije se čulo šta govore, jer nisu stavili bubice.Da podsetimo, Lazar je raskinuo sa Miljanom, što je ona teško podnela, iako je od rastanka nekoliko puta pokušavala bezuspešno da se pomiri sa bivšim verenikom, on nije mogao da joj oprosti, već je ostao pri svom stavu da nisu jedno za drugo. Izgleda da Miljana ne može da podnese gubitak, pa pokušava na sve načine da ima kontakt sa njim.

Nešto kasnije, Miljani Kulić je pozlilo, pa je počela da se trese, nakon čega ju je Bane Čolak izveo napolje.

Kulićeva je sela na stepenice ispred kuće, a ostali zadrugari su joj prišli kako bi joj pomogli. Drhtala je i govorila da joj je muka.

Dok je jecala, savetovali su je da diše, pokrili su je jer je u donjem vešu izašla napolje. "Ne mogu, neka dođu po mene." - plakala je Miljana koja je u jednom trenutku počela i da povraća. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>