Style

Ljubav

Strelac i Blizanci imaju najviše sreću u životu! Sve im ide od ruke!

Za neke ljude se kaže da su rođeni pod srećnom zvezdom jer im sve ide od ruke. Možda i nije u pitanju rađanje pod srećnom zvezdom već rađanje u pravom horoskopskom znaku. Strelac i Blizanci imaju najviše sreću u životu! 

Strelac i Blizanci imaju najviše sreću u životu! Sve im ide od ruke! Svet Plus



Strelac

Strelac je znak sreće, veselja, egzotike... Strelac voli hranu, putovanje, piće, muziku, borac je protiv nepravde, prijateljstvo mu je imperativ iz toga sve izvlači. Mlad duh, lepog estetskog izgleda, sportske građe. Voli plemenite sportove i tenis će im biti omiljen.

Otmen, aristokrata, buntovan, poštuje tradiciju ali će ići svojim putem. On je sveštenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje i zasluge proističu iz jakog Jupitera. 

Strelac je težak za saradnju, ume da bude strog i ohol. Ume da kažnjava druge ali to je više neprijatno nego tragično. 

Životni apetiti ovog znaka su veliki ali se i ostvaraju. Uspeh koji postignu traje.


Blizanci

Blizanci su uvek na pravom mestu, u pravo vreme. Pričljivi su i zabavljaju društvo oko sebe, zato ih obožavaju. Šarm im pomaže da se izvuku iz svake situacije. Manipulišu i ljudima se lako uvlače pod kožu. Žedne će vas prevesti preko vode. 

Blizanci su vedri i optimistični i imaju potrebu da se oko njih stalno nešto dešava. Ne podnose dosadu i monotoniju, a u njihovoj glavi je gomila ideja koje ne stižu da sprovedu u delo. 

Druželjubivi su i zabavni. Um im ne miruje pa nije ni čudno što imaju mnogo hobija i interesovanja. U njihovom društvu nikada nije dosadno ali često umeju da budu neuhvatljivi i površni. 

Izražajni su i oštroumni. Imaju dve različite strane ličnosti, a vi nikada nećete znati sa kojom pričate. Obe ličnosti se savršeno prilagođavaju životnom okruženju zbog čega je divno poznavati ih. Sa njima nikada nije dosadno! 

 

Horoskop: Strelac - ličnost i karakter!

Horoskop: Ovan svoj život živi punim plućima!

Horoskop: Ogromna sreća tokom juna za ove znakove!

Državni službenik veliko finale! Poslednja epizoda! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>