TV Show

Parovi

Milica Dabović odgovorila sestri: Dobila je sažaljenje! Bravo za nju!

Jelica Dabović, bivša košarkašica i sestra Ane i Milice Dabović, govorila je na televiziji o svom teškom životu i kako ih je otac Milan tukao. Milica je rešila da reaguje na njenu priču, odgovorila je setri! Dobila je sažaljenje! Bravo za nju! Ljudske slabosti su produkt nekada ljudskog zla, nekada neznanja.

Milica Dabović odgovorila sestri: Dobila je sažaljenje! Bravo za nju! Svet Plus



U emisiji "Život priča" Jelica Dabović je između ostalog ispričala:

"Iz detinjstva se sećam batina samo. To je moja tragedija. Otac me je vodio na kupanje uvek na jedno mesto gde je bilo dosta kamenja. Učio me je da plivam. Tada sam se raskrvarila, majka je kući primetila i vrisnula, a ja sam počela da plačem. Onda je otac uzeo plastični češalj i počeo da me tuče do krvi."

Jelica je napisala i knjigu i pored toga što je sve u trećem licu, jasno je se odnosi na nju i njeno detinjstvo:

"Iz čista mira je počeo da je udara tako jako da joj je maleno telo letelo sa kraja na kraj čamca. Mozak joj se paralisao. Prvim šamarom ju je bacio na kutiju kojom je bio pokriven motor. Kada je pala, podigao ju je ponovo za kosu i udario otvorenim dlanom jače nego prvi put. Od udarca joj puče usnica i puče nos, a glavica iskliznu iz njegove ruke, zbog čega ona posrnu udarajući slepoočnicom u metalnu šipku."

Nakon emisije oglasila se i proslavljena košarkašica Milica Dabović, Jeličina setra, na svom Instagram profilu:

"Ne osuđujem, ja razumem. Svako od nas teži ka tome da bude iskren i slobodan. Kada smo iskreni i slobodni tada smo nepobedivi, osposobljeni da volimo i budemo ono što uistinu jesmo. U suprotnom osoba se oseća kao da je zarobljena. Potreba da se oslobodi se izražava na različite načine, jedan od njih je da modeluje sopstvenu istinu, izbegne vlastitu odgovornost. Deca su sa šesnaest godina već odgovorna. Mnoge devojke sa šesnaest postaju majke i počinju da odgajaju decu, sa dvadeset već prave kuće i stvaraju porodice. Jasno je da uvek možemo, da ima načina da sebe zaštitimo i negujemo. Zahvalna sam Bogu na tome što imam Stefana i potrudiću se da moj sin bude ponosan na mene i moju porodicu, da razume i bude ostvaren. Ljudske slabosti su produkt nekada ljudskog zla, nekada neznanja. Do čega je, neka je. Biti fer najveća je pobeda svakog zla! Vreme je najbolji putokaz, ako je vodilja kroz život dobra namera! Moja porodica, moje sve! Volim."



Pored toga, Mlica Dabović je odgovorila i na jedan komentar, naime pokušala je da odbrani brata Milana koji je osuđen na šest godina zatvora zbog prenosa droge:

"Njemu je namešteno... On je divno biće, koje nema veza sa tim, a onda (Jelica) ta koja nije poželela da ga vidi u zatvoru, o tome ne priča zato što želi da je ljudi
sažaljevaju. Uspela je! Bravo za nju."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>