Zadruga

Parovi

Luna se ne kupa! Džaba joj frizer, metla ostaje metla, a fanovi su plaćeni!

Tijana Ajfon ne krije da ne podnosi Lunu Đogani. Od protekle sezone, kada je blogerka stekla reputaciju ljubavnice, pa sve do sada, Ajfonka svoje mišljenje uopšte nije promenila. Luna se ne kupa! Džaba joj frizer, metla ostaje metla, a fanovi su plaćeni!

Luna se ne kupa! Džaba joj frizer, metla ostaje metla, a fanovi su plaćeni! Screenshoot/InstagramTijana Ajfon je imala potrebu da izvređa Lunu Đogani, kao i njene fanove:

"Metla ostaje metla. Koliko god mama Anabela pokušavala da je sredi, da plati frizera koji će da dolazi jednom nedeljno i ostalo, metla je metla. Ona može da plati frizera da dođe jednom nedlejno, ali džabe kad se ona ne kupa! Ta prljavština iz nje ne može da se opere frizurom. I oni jadni fanovi što joj šalju stvari! Bolje nekoj ustanovi da pošalju nego njoj."

A, zatim je "objasnila" ko su zapravo Lunini fanovi:

"Naravno da pokušavaju da je operu, njenim fanovima ležu na račun pare. Lako njoj legne honorar - fanovima pare. Sve je plaćeno, sve je organizovano. I onaj rođendan... ne znam ko je pratio, ali ona je imala 20 istih čestitki. Čak je i ona gluperda to prokomentarisala, kao, na isti način joj čestitaju rođendan... sve je organizovano. Jako je ružno nametati nekog da voli nekog."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>