Region

Svet

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović rešili su da prodaju luksuznu vilu!

Pevačica Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović rešili su da prodaju luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi za čak dva miliona evra. "Karingtonka", koju poseduju dugi niz godina, za njih dvoje je postala prevelika, pa su odlučili da kupe manju kuću na Dedinju ili Senjaku.

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović rešili su da prodaju luksuznu vilu! Screenshoot/Instagram



Kuću još uvek nisu oglasili ni u jednoj agenciji, već su o tome pričali s prijateljima i rekli im da to razglase. Ono što je sigurno jeste da neće spustiti cenu ni za evro:

"Kada su Živojinovići kupovali kuću na Bežaniji, gledali su da bude što prostranija zbog dece. S vremenom su je još i nadograđivali, pa je ona sada jedna od najvećih u tom kraju. O luksuzu ne treba ni govoriti. Materijal od kojeg je građena je vrlo kvalitetan, unutrašnjost zaista prelepo izgleda i dosta novca je uloženo u sređivanje. To ne može da se ne primeti. Cena od 2 miliona evra je sasvim na mestu i ne čudi me što neće hteti da je spuste. Odluku da prodaju kuću doneli su tek nedavno, tako da mali broj ljudi zna za to"- kaže dobro obavešten izvor za Kurir.

Deca su im se osamostalila, pa su Lepa Brena i Boba zbog toga doneli ovakvu odluku:

"Prvo se odselio Filip, kada je počeo da živi sa Aleksandrom, a pre nekoliko meseci i Stefan je kupio stan u kojem sad živi. U vili na Bežanijskoj kosi ostali su Brena, Boba i Viktor, mada će i on uskoro verovatno da se osamostali. Zato su odlučili da se presele u manji dom, šta će im toliki zidovi ako tamo budu sami. S druge strane, Brenina želja je i ranije bila da se presele na Dedinje ili Senjak, više joj se sviđaju ti delovi grada nego ovaj u kojem stanuje. Sad je idealna prilika da ispuni svoj san. Nova kuća koju budu kupili biće znatno manja, ne više od 300 kvadrata." - kaže izvor za Kurir. 

Popularna pevačica je nedavno govorila o tome da joj je vila na Bežanijskoj kosi postala prevelika:

"Mi smo i kupili veliku kuću da bismo bili s decom, ali sada je to jedna priča gde je svaki roditelj srećan što se njegovo dete osamostalilo i što želi nekakav svoj lični život, što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite s roditeljima posle dvadeset i druge, treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema dece u njoj."
 

Lepa Brena trči sa komšijama iza kuće, igra se s psima, obilazi unučiće!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>