Zadruga

Parovi

Zola i pred Miljanom Kulić dobio pitanje sa kojom devojkom bi bio u rijalitiju! (VIDEO)

Lazar Čolić Zola je gostovao kod Ognjena Amidžića u emisiji "Ami G show" gde je morao da odgovori na pitanje sa kojom devojkom bi bio u rijalitiju "Zadruga 2" da nema Miljane. Zola je i pred Miljanom Kulić dobio isto pitanje.

Zola i pred Miljanom Kulić dobio pitanje sa kojom devojkom bi bio u rijalitiju! (VIDEO) Screenshoot/Video



U emisiji kod Ognjena, Zola je bio mnogo opušteniji pa je na ovo pitanje odgovorio, reklo bi se iskreno i od svih zadrugarki izabrao Maju Marinković koja je sedela preko puta njega. 

Sada mu je Darko Tanasijević postavio isto pitanje i nije mu bilo lako ali je pod pritiskom cimera ipak rekao da je to Eleonora Miljković. Pre toga je, pokušavao da izvrda odgovor, da ne bi bio ni sa jednom, a onda je počeo da nabraja imena, ne bi li se izvukao iz situacije:

"Aleksandra, Sanja izvini, Ana Korać, Luna, Maja...."

Da je Miljana pristala da učestvuje u emisiji kod Ognjena, ne bi joj uopšte bilo lako, uzimajući u obzir pitanja na koja je Zola odgovarao, a tek razgovori koje je novinarka Pinka vodila sa Zolinim sugrađanima, bi je sigurno doveli do nervnog sloma.

Podsetimo, Zolini sugrađani, poznanici i prijatelji nikako ne podržavaju njegovu vezu sa Miljanom jer je smatraju psihički nestabilnom osobom.


  

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>