Zadruga

Parovi

Luna i Ana Korać zajedno na letovanju! Finansirali ih bogati muškarci iz Makedonije!

Luna Đogani i Ana Korać zajedno na letovanju! Starleta i blogerka provodile su se prošle godine u Grčkoj pred ulazak u rijaliti „Zadruga 2“, ali ko ih je vodio na to egzotično putovanje - kriju kao zmija noge. Finansirali ih bogati i oženjeni muškarci iz Makedonije!

Luna i Ana Korać zajedno na letovanju! Finansirali ih bogati muškarci iz Makedonije! Screenshoot/Instagram



Ana Korać i Luna Đogani su na društvene mreže postavljale fotografije sa plaže, iz rizorta i luksuznih restorana, ali dva biznismena koja su to sve i finansirala nisu fotografisale.

U pitanju su oženjeni muškarci - jedan je poznat pod nadimkom Grof, a drugi kao Stole. Obojica imaju porodicu i žive u Bitolju, u Makedoniji.

"Luna i Ana ne žele da se zna da nisu same platile odmor, koji je bio kratak, ali veoma skup. Imale su uplaćen paket-aranžman. Biznismeni su ih sačekali na aerodromu i zajedno su otišli na Halkidiki. Ana je ugovorila to putovanje jer je ona poznavala jednog od njih dvojice otkad su bili zajedno na Mikonosu", priča izvor blizak Luni i prepričava kako se društvo provodilo:


"To su bile danonoćne žurke. Finansijeri su žene i decu ostavili kod kuće, njima su rekli da idu na službeni put, a zapravo su uživali sa učesnicama rijalitija. Maltene danonoćno se pio najskuplji šampanjac, plesalo se na plaži... U tom rizortu je sve podređeno turistima s dubokim džepom, pa je diskrecija zagarantovana. Inače, ti momci su poznati po druženju sa srpskim starletama."

Lunin prijatelj tvrdi da je sve ovekovečeno jer se tu zadesio prolaznik iz Beograda, koji je sve to snimio.

"Blogerka i starleta su se svima hvalile kako je to bilo njihovo prvo zajedničko rijaliti letovanje, ali celu istinu nisu rekle. One su bile sigurne da će to i ostati tajna, ali tu se našao jedna dečko koji je sve to snimio. Dokazni materijal postoji i na njemu se vidi kako Luna i Ana đuskaju i vrckaju sa tim muškarcima. Ostali su u odličnom odnosu i verovatno će isto ponoviti i ovog leta, ali pošto ne žele da izazovu sumnju, devojke glume da se ne podnose"- zaključuje izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>