Region

Svet

Anabela i Gagi razvodom nisu rešili svoje probleme! Rat se nastavlja!

Gagi Đogani i njegova bivša žena Anabela Atijas u poslednje vreme bili su u dobrim odnosima, pa se denser viđao i sa njom, i sa njenim novim mužem Andrejom Atijasom. Ipak, očigledno je da razvodom nisu rešili svoje probleme! Rat se nastavlja!

Anabela i Gagi razvodom nisu rešili svoje probleme! Rat se nastavlja! Screenshoot/InstagramBivši supružnici Anabela i gagi trudili su se da budu korektni jedno prema drugom i zbog ćerke Lune Đogani i zbog muzičke karijere koju ima u planu da gradi po napuštanju rijalitija "Zadruga 2".

Ipak, nije sve tako bajno i sjajno kao što na površini izgleda, odnosi su se narušili kada je Anabela javno rekla kako ju je Gagi u braku varao sa njenim drugaricama, ženama koje su joj dolazile u kuću. Nakon razgovora koji su imali posle toga, prestali su da komuniciraju, a Anabela je, kako Gagi tvrdi, njega isključila iz planova i odluka o Luninoj karijeri.

Na pitanje zašto je to uradila, Gagi za Telegraf.rs kaže:

"Verovatno zato što je ona ta koja se, navodno, pita, vezano za Luninu karijeru. Moraćete da pitate nju. Ja sam rekao: "Okej, nije problem, biće to tako"

Na pitanje da li su se njegovi i Anabelini planovi vezano za Luninu karijeru razlikovali, ili su bili isti, Gagi kaže da je njegova uloga trebalo da bude uloga zaštitnika, jer je siguran da bi o svemu vodio računa:

"Ona (Anabela) je meni rekla da je navodno mene predložila da se ja tu aktiviram. Ja sam rekao: "Nije problem, što da ne, smatram da sam dugo u tom poslu, što bi dali nekom drugom da radi kad sam ja u tom poslu već 25 godina, mi bi to sigurno najbolje odradili". Ali, ja bih tu više bio čovek koji bi samo gledao da Lunu zaštitim u svakom smislu, da je neko ne potkrada, i uopšteno bih bio tu. Ja sam pregovarao vezano za ovaj drugi rijaliti - Zadrugu 2. Ja sam išao na pregovaranje, ja sam taj koji je sve završavao, i ugovore i pravno."

Na to što je Anabela naprasno promenila planove, Gagi kaže:

"Ona je umislila da je ona tata i mama, ona jednostavno ima taj trip da samo ona bude tu, a da ja ne budem. Ona ima takav stav, generalno, otkad smo se razveli. Uvek se tako ponela prema meni, uvek je imala takav stav. Evo, sad, kao, navodno je predložila da budemo zajedno, i tu smo krenuli, i sad ovo kad se desilo u "Magazinu In", opet me je etiketirala i rešio sam da preko toga ne pređem."

U vezi sa pomenutim Anabelinim izjavama - da ju je tokom braka varao sa njenim koleginicama i prijateljicama, Gagi kaže da ga je bivša žena zvala da se izvini.

"Ne bih dalje da idem, to je neka prošlost, pre 10 godina, i to je već ispričana priča" - rekao je Đogani i dodao:

"Ona je mene nazvala sutradan i počela je da mi se izvinjava. Rekao sam joj da me više ne zove, nemam šta više da pričam sa njom . Ja ne mogu da budem podrška Luni, a da mene ona u javnosti ofira i degradira. Stvarno ne ide. Što joj je to trebalo, stvarno ne znam."

Na pitanje da li je bivšoj ženi sve to još više zamerio, s obzirom da je nedavno izjavio da je on nju stvorio i da pre njega nije znala da peva, te da ju je on proslavio, rekao je sledeće:

"Ne... To su svi znali, da ona nije znala... To jest, da na nekim CD-ovima nije pevala."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>