Zadruga

Parovi

Sanja Stanković i Božana Vujinović miljenice Mihajla Maksimovića!

Sanja Stanković, učesnica rijalitija "Zadruga 2", i plejbojeva zečica Božana Vujinović zaradile su 10.000 evra za nedelju dana na Sejšelima sa klijentima koje im je obezbedio Šapčanin Mihajlo Maksimović. Sanja i Božana miljenice Mihajla Maksimovića!

Sanja Stanković i Božana Vujinović miljenice Mihajla Maksimovića! Svet PlusSanju Stanković, jednu od najskandaloznijih učesnica rijaliti-programa "Zadruga", jedan makro je svojevremeno preprodao Mihajlu Maksimoviću za 3.000 evra, saznaje Rijaliti! Kako naš izvor ekskluzivno otkriva, Stankovićeva i njena drugarica Ana Korać bile su čak i žrtva trgovine ljudima između dva makroa, na šta su pristajale same:

"Sanju i Anu je tadašnji makro D. M. prodao Mihajlu Maksimoviću za 6.000 evra, koje su obe nakon toga morale da odrade i vrate makrou ulaganje. Dogovorile su se sa Mihajlom da mu vrate kroz rad i da im odbija više novca nego što je ustaljena praksa. S obzirom na to da su se dogovorili o daljoj saradnji, Sanja i Ana su se dobro pokazale i dosta radile, tako da im nije trebalo puno vremena da odrade dug. Nakon nekog vremena se sve pročulo i Sanju su zbog umešanosti u prostituciju čak i isterali sa policijske akademije koju je tada pohađala, a Anina "druženja" sa sumnjivim ljudima su obelodanjena. Sanju izbacivanje sa akademije nije mnogo potreslo jer je dobro zarađivala i bila je vip prostitutka i miljenica sada uhapšenog makroa."

"Sanja je bila angažovana toliko da nije znala šta će sa parama. Sve su je koleginice mrzele i zavidele joj. Stankovićeva se nije puno obazirala na njihovu zavist nego je radila punom parom. Ana i ona su se uvek slagale jer je i ona lepo radila, posebno nakon što je u Istanbulu sredila lice brojnim zahvatima, svi su je zvali brac lutka." - završava izvor.

Podsećanja radi, zadrugarka je jednom prilikom čak i priznala čime se bavi dok se svađala sa Zoricom Marković, koja je tvrdila da joj je cena manja od 250 evra, što je Stankovićevu veoma povredilo. Vidno potresena zbog cene, prostitutka je odala da je njena tarifa znatno veća i da Markovićeva nije dovoljno dobro informisana. Čak je u nekoliko svađa sa ostalim ukućanima i njena devojka Jovana rekla da nema nikakve veze da li je ona prostitutka i da je svakako voli. Ana Korać negirala je da se bavi najstarijim zanatom, ali je njen bivši partner Filip Mijatov otkrio da ima dokaze da se Koraćeva bavi prostitucijom, a potom se javno oglasilo još nekoliko Aninih nekadašnjih partnera koji su to potvrdili.

Sanja Stanković, učesnica rijalitija "Zadruga", i plejbojeva zečica Božana Vujinović zaradile su 10.000 evra za nedelju dana na Sejšelima sa klijentima koje im je obezbedio Šapčanin Mihajlo Maksimović.

Njih dve imaju poseban status, može se reći da su Mihajlove miljenice. Sanja za njega radi već dve i po godine, a Božana je u Mihajlovom katalogu duže od pet godina. Njih preporučuje posebnim mušterijama koje dobro plaćaju i one su bile izabrane za ovaj put. Inače, ovo nije jedina destinacija na koju je slao devojke, išle su u Albaniju, na Maldive, u Barselonu, Sen Trope.

Atraktivna plavuša Sanja je godinama menjala svoj izgled, te je dosta novca uložila u brojne operacije. Kako saznajemo, ta suma iznosi preko 10.000 evra. Stankovićeva je izmenila izgled usana, jagodica, grudi, podigla je obrve i tako promenila lični opis. Ni Ana ne zaostaje u brojnim estetskim zahvatima jer je radila nos, oči, usne, grudi i zadnjicu, što je veoma primetno kada se njen sadašnji izgled uporedi sa slikama iz prošlosti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika


>