Zadruga

Parovi

Miljana Kulić se gušila u suzama zbog onoga što je Zola izneo! (VIDEO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su pre dve nedelje raskinuli vezu, a rane ni kod jedne ni kod druge strane nisu zacelile. Novinare je zanimalo da li su se di-džejeve emocije prema bivšoj devojci ugasile. Miljana Kulić se gušila u suzama zbog onoga što je Zola izneo! 

Miljana Kulić se gušila u suzama zbog onoga što je Zola izneo! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Pitanje za Lazara Čolića Zolu je glasilo:

"Sa Zoricom Marković si pričao o Miljani sa posebnom emocijom. Da li još uvek gajiš emocije prema njoj, da li je voliš?"

Zola je bio iskren:

"Zorica je pričala kako među nama postoje prave emocije i ja sam joj pričao kako zaista jeste tako. Pričao sam kako se rodila ljubav kod nas otpočetka. Nije mi bilo svejedno kada sam pričao o tome. Neka ljubav je ubijena u meni da bi bio ponovo sa njom. Teško je da kažem da je ne volim, ali neke stvari koje su se izdešavale su moju ljubav svele na minimum."

Miljana Kulić se tokom Zolinog izlaganja gušila u suzama, pa je u prvi mah odbila da komentariše bilo šta o ovoj temi, ali je smogla snage i dala svoje mišljenje:

"Ono što je ispričao Zorici 90% je istina, ali ta kocka je počela da narušava našu vezu. On je tvrdio da me voli najviše na svetu, sa moje strane su moje emocije uvek postojale i sada postoje i daj Bože da što pre prestanu. On se ni u jednom momentu nije borio za mene. On se sprema za Zadrugoviziju sada. Kada čovek voli nekoga on se menja, da novu šansu, razgovara nakon nekog vremena, a prošlo je dve nedelje. Pričao je drugim ljudima kako mu sa mnom nije bilo lepo. Ja sam osetila da su se njemu emocije ugasile. Uvek sam nalazila opravdanje, smatrala da ne ume da pokaže emocije. Ja sam se i pokajala i izvinila. On je meni u afektu meni rekao da se sklonim i da me ne voli. On je bio sa mnom iz koristi. Ja mu želim uspeh u poslu. Ja napolju sa njim nisam videla ni sadašnjost, ni budućnost."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>