Region

Svet

Region

Državni službenik ulazi u završnicu! U nedelju jedanaesta epizoda! (VIDEO)

Serija "Državni službenik" ulazi u završnicu! Najnoviju, jedanaestu epizodu serije „Državni službenik“ premijerno možete pogledati u nedelju od 21h na SuperStarTV kanalu mts televizije, a reprizno subotom u istom terminu na televiziji Pink.

Državni službenik ulazi u završnicu! U nedelju jedanaesta epizoda! (VIDEO) PromoU predhodnoj epizodi:

Služba saznaje da je u Srbiju preko ruske veze ušao jedan njen dobro znani protivnik za kog su verovali da više ne sme da kroči na naše tlo. Ono što ne zna je da njegov zadatak - naoružavanje dvojice islamista na koje je upozoravao Lazar. Milojević je razjaren zbog Lazareve dojave novinama i odlučuje da ga penzioniše, ipak pre toga čini nešto čime želi da mu sruši ceo svet. Lazar, s druge strane, od Hameda dobija operativna saznanja koja ga približavaju eliminisanju terorističke pretnje. Pre toga ipak mora da otkrije tajnu jedne napuštene kuće - diplomatske rezidencije jedne države koja se raspala u Arapskom proleću.Jedanaesta epizoda:

Lazara je izdala Ana i odrekla ga se Služba. Ditrih je teško ranjen i jedan islamista je u bekstvu, sa svim što mu je potrebno da izvrši napad u Beogradu. Pred našim junakom je noć koju odlučuje da provede kod jedine osobe koja ga nije izdala. Sutradan, on nastavlja poteru za islamistom i shvata da ovaj priprema monstruozan napad na dečjem vašaru koji otvara američki ambasador. Na dečjem vašaru kome se već neko vreme raduje Lazarov sin Milutin. Lazar je sam, suočen sa protivnikom koga ne može da pobedi bez nečije pomoći.
 

Serija Mrtav za mene - Dead to Me: Bukvalno ćete je gutati! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>